خط و نشان‌های رئیسی برای آمریکا و برجام

کدخبر: ۴۰۳۲۰۶
اقتصادنیوز: رییس قوه قضاییه با اشاره به تعیین راهبرد ایران در قبال پرونده هسته‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب در ۱۹ دیماه سال گذشته گفت: امروز سیاست روشن و راهبرد جمهوری اسلامی در قبال آمریکا این است که باید تمام تحریم‌ها را لغو کند و ما راستی آزمایی انجام دهیم و سپس به تعهدات برجام بازگردیم.
خط و نشان‌های رئیسی برای آمریکا و برجام

به گزارش اقتصادنیوز  به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، رییس قوه قضاییه گفت: اگر وزارت اطلاعات نمایشگاهی از توطئه‌ها و فتنه‌های دشمنان علیه نظام اسلامی را برپا کند مشخص می‌شود که بر انقلاب و کشورمان در ۴۰ سال اخیر چه گذشته است.

سید ابراهیم رئیسی که امروز یکشنبه به مناسبت هفته بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج) در جمع مدیران و کارکنان وزارت اطلاعات سخن می‌گفت از عملکرد ۴۰ ساله وزارت اطلاعات در تأمین امنیت کشور و صیانت از امنیت ملی تقدیر کرد.

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه بالاترین نعمت‌های خدا نعمت ولایت است و هیچ نعمتی مانند آن نیست، تصریح کرد: جمهوری اسلامی از بدو تأسیس برای حاکمیت دین و ارزش‌های الهی حرکت کرده، اما از اول پیروزی انقلاب دشمنان تلاش کرده‌اند تا جامعه دینی در ایران شکل نگیرد.

رئیسی افزود: از روز اول که حضرت امام فرمود می‌خواهیم مردم بنده خدا باشند و در جامعه قسط و عدل اجرا شود و جامعه مبتنی بر ارزش‌های دینی شکل بگیرد فتنه‌ها و توطئه‌های دشمنان نیز آغاز شد.

رییس قوه قضاییه تصریح کرد: دشمن با توطئه‌های فراوان تلاش کرد تا کارآمدی دین در اداره زندگی انسان معاصر با شکست مواجه شود و اگر وزارت اطلاعات نمایشگاهی از توطئه‌ها و فتنه‌های دشمنان علیه نظام اسلامی را برپا کند مشخص می‌شود که بر انقلاب و کشورمان در ۴۰ سال اخیر چه گذشته است.

رئیسی گفت: جنگ امروز «جنگ روایت‌ها» است و ما باید در برابر روایت‌هایی که دشمن از تاریخ انقلاب ما ارائه می‌دهد روایت درستی را برای نسل امروز و فردا داشته باشیم و اجازه ندهیم تحریف تاریخی صورت گیرد و یکی از مجموعه‌هایی که می‌تواند در این زمینه پیشگام باشد وزارت اطلاعات است.

رییس قوه قضاییه خاطر نشان کرد: وزارت اطلاعات می‌تواند با تبیین فتنه‌ها و توطئه‌های دشمن برای اهل تحلیل تصویر دقیقی از تلاش‌های مذبوحانه دشمن در مقاطع مختلف از جمله مرحله شکل گیری انقلاب، تاسیس نظام اسلامی و تثبیت آن و ممانعت از توسعه پیام این انقلاب به ملت‌ها ارائه دهد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش وزارت اطلاعات را مجموعه‌ای فراقوه‌ای و متعلق به کل نظام اسلامی دانست و گفت: این وزارتخانه، هر چند به صورت شکلی زیرمجموعه دولت تعریف می‌شود، اما وزارت اطلاعات کل جمهوری اسلامی است و جایگاه، اندیشه، انگیزه و برنامه‌ها و طرح‌ها و چشم‌انداز آن باید ناظر بر همه مسائل و لایه‌های نظام باشد.

رئیسی با تأکید بر لزوم پرهیز از جناح و جناح‌بازی در وزارت اطلاعات تأکید کرد: در وزارت اطلاعات فقط یک جناح وجود دارد و آن هم جناح انقلاب و ولایت است.

رییس دستگاه قضا «حفظ و صیانت از نظام اسلامی» را «اوجب واجبات» و مهم‌ترین وظیفه و ماموریت مجموعه‌های اطلاعاتی و امنیتی و به ویژه وزارت اطلاعات دانست.

رئیسی با اشاره به اینکه بدنه وزارت اطلاعات، دلداده به انقلاب و بدنبال تحقق اهداف آن است، گفت: اندیشه‌های این مجموعه اندیشه ناب و اصیل انقلاب اسلامی و راهبردهای امامین انقلاب اسلامی که مسیری ممتد و لاینقطع است داشته باشد که بحمدالله تاکنون چنین بوده است.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به پیچیده‌تر شدن تهدیدات در دنیای امروز، اظهار داشت: اگر دیروز دشمن تلاش داشت تا از مراکز نظامی ما جاسوسی کند، امروز تلاش آن‌ها برای افزایش تهدیدات به گستردگی همه داشته‌های جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف، سیاسی، فرهنگی، صنعتی و امثال آن است.

رئیسی به تلاش دشمن برای نفوذ در تمامی این عرصه‌ها اشاره و تاکید کرد: نفوذ فقط این نیست که چند جاسوس وارد یک مجموعه شده و اقدام به جاسوسی و خرابکاری کنند بلکه گاهی تأثیرگذاری بر مسئولان برای تغییر محاسبات آن‌ها به نفع دشمن نیز نفوذ است.

وی ادامه داد: استحاله فرهنگی و تلاش برای تغییر باورهای مردم به طوری که یک نیروی نظام تبدیل به پیاده نظام دشمن و یا عنصری بی‌خاصیت شود که حاضر نباشد ریسک کرده و از نظام دفاع نماید هم مصداق نفوذ است.

رئیسی با تأکید بر لزوم شناخت دقیق تهدیدات و ترفندهای دشمن، اظهار داشت: گاهی دشمن تلاش می‌کند با نفوذ و ایجاد ناکارآمدی در سیستم اداری زمینه‌های ناامیدی و یاس در مردم را به وجود آورد که اقدامات وزارت اطلاعات در مبارزه با فساد اقتصادی و ارتقاء نظام اداری می‌تواند مانع تحقق این هدف شود.

رییس قوه قضاییه افزود: بعنوان مثال، اخلال در نظام توزیع فلان کالا می‌تواند زمینه را برای القاء ناکارآمدی در نظام ادارای و ایجاد یأس عمومی فراهم کند. اینجاست که وزارت اطلاعات مسئولیت دارد تا با شناخت رگه‌های و زمینه‌های نارضایتی و سوءنیت‌ها یا سوءعملکردها در جلوگیری از این اتفاق نقش ایفا کند.

رئیسی قانون‌گرایی را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: قانون نقطه مشترک ضابط دستگاه قضا و قاضی است و همه اجزای نظام باید در ارتباطات با همدیگر، سیاست‌های نظام و قانون را مورد توجه قرار دهند.

رییس دستگاه قضا خاطر نشان کرد: اگر کشوری در دنیا در اقتصاد و سیاست پیشرفت داشته به خاطر آن بوده که همه اجزای آن نظام نسبت به راهبرد کلانی که برای آن کشور تعیین شده، احساس مسئولیت کرده و پای کار آن آمده‌اند.

رئیسی با اشاره به تعیین راهبردهای کلان نظام توسط مقام معظم رهبری، افزود: همه نظام باید مجری سیاست‌هایی باشند که توسط مقام معظم رهبری تأیید و ابلاغ می‌شود که برای همه لازم‌الاجرا است.

رییس قوه قضاییه با اشاره به تعیین راهبرد ایران در قبال پرونده هسته‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب در ۱۹ دیماه سال گذشته گفت: امروز سیاست روشن و راهبرد جمهوری اسلامی در قبال آمریکا این است که باید تمام تحریم‌ها را لغو کند و ما راستی آزمایی انجام دهیم و سپس به تعهدات برجام بازگردیم.

رئیسی افزود: این راهبرد را نه در اتاق در بسته که رهبر انقلاب در حضور همه مردم ایران اعلام فرمودند و پیگیری هر راهبردی غیر از این قابل قبول نیست.

رئیسی افزود: برخی می‌گویند دولت جدید در آمریکا با دولت قبلی تفاوت دارد، اما آمریکایی‌ها همواره دنبال برنامه‌های استکباری نسبت به ملت ایران بوده‌اند و هر دولتی که در آنجا بر سر کار آمد این سیاست را دنبال کرد و اگر امروز مدعی خلاف این رویه هستند باید در عمل این مسئله مشخص شود.

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه نجات کشور در گرو اجرای این راهبرد است، اظهار داشت: راهبرد رهبر معظم انقلاب در راستای حفظ عزت و غرور ملی است که دشمن می‌خواهد آن را مخدوش کند، اما ما با تبعیت از این راهبرد نباید اجازه دهیم دشمن به هدفش برسد.

رئیسی با بیان اینکه پیشرفت کشورها در گرو همدلی و همراهی همه بخش‌ها در پیگیری و اجرای سیاست‌های راهبردی است، نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان سال پشتیبانی از تولید و مانع‌زدایی‌ها را نامگذاری هوشمندانه مبتنی بر نیاز کشور دانست و گفت که همه اجزای نظام از جمله وزارت اطلاعات باید برای تحقق این شعار وارد عمل شود.

رییس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش وظیفه وزارت اطلاعات را تلاش برای باز شدن گره‌ها و رفع مشکلاتی دانست که در گلوگاه‌ها و بخش‌های حساس به وجود می‌آید و گفت: جامعه اطلاعاتی کشور فقط وظیفه رصد و گزارش از یک مشکل و ارائه طریق برای حل آن ندارد بلکه اگر تشخیص داد مسئله‌ای در یک حوزه در حال وقوع است، باید با پیگیری جدی و حضور فعال در صحنه از بروز آن جلوگیری کند.

رئیسی در پایان با ابراز خرسندی از رویش‌های ارزشمند در وزارت اطلاعات، نیروهای کارآمد، ولایتمدار، مخلص و ایثارگر این وزارتخانه را سرمایه‌های اصلی این مجموعه دانست و با تأکید بر لزوم حفظ این سرمایه و استفاده از تجارب ارزشمند نیروهای باسابقه، ابراز امیدواری کرد اقدامات مجموعه دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی بیش از پیش موجب امیدواری مردم و ناامیدی دشمنان شود.

پیش از سخنان رییس دستگاه قضا  سید محمود علوی وزیر اطلاعات گزارشی از فعالیت‌های این وزارتخانه در حوزه‌های مختلف از جمله مبارزه با تروریسم و مبارزه با مفاسد اقتصادی و همچنین مباحث مربوط به امنیت سیاسی و فرهنگی و امنیت نرم ارائه کرد.

وزیر اطلاعات گفت که این وزارتخانه با کار اطلاعاتی دانش بنیان و اخلاق محور مبتنی بر احکام شرع از کارآمدی بالا در بین سرویس‌های اطلاعاتی و صلابت و قدرت در برابر سرویس‌های متخاصم برخوردار است و به تکیه‌گاه امنی برای مردم تبدیل شده است.

 علوی با تقدیر از برنامه‌های تحولی آیت الله رئیسی در دستگاه قضا تصریح کرد: آیت الله رئیسی خدمت را با عقلانیت در قوه قضاییه همراه کرده و با تغییر نگاه مردم به این مجموعه رضایتمندی از نظام قضایی را افزایش داده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید