افسران برای فروش اسرار نظامی چه رشوه هایی دریافت کردند؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از عصرایران،" پول و خدمات جنسی در مقابل اسرار نظامی" بخشی از جزئیات یک جاسوسی بزرگ و قدیمی در نیروی دریایی امریکاست که جزئیات آن به تازگی مشخص شده است.
بخش عربی سایت تی آر تی ترکیه، این موضوع را "ستیفن شید" از فرماندهان ارشد نیروی دریایی آمریکا (ناوگان هفتم) در جلسات اخیر محاکمه خود در دادگاه فدرال در شهر سندیگو در کالیفرنیا امریکا اعلام کرده است.
افشای پرداخت رشوه در مقابل ارائه اسرار نظامی باعث تحقیقات در نیروی دریایی امریکا و اعترافات گسترده در میان نظامیان امریکایی شد.
این موضوع در جلسات استماع و تحقیق قضایی درباره رسوایی ناوگان هفتم نیروی دریایی ارتش آمریکا مطرح شده است. شماری از افسران و اعضای عالی رتبه ناوگان هفتم نیروی دریایی امریکا در این رسوایی مشارکت داشتند. برخی از این افراد به همین دلیل برکنار و تحت محاکمه و اقامت اجباری قرار گرفته اند.
این رسوایی به نام رسوایی "فات لؤنارد" Fat Leonard شناخته می شود. او اهل مالزی و مالک شرکت بزرگ پیمانکاری است. وی متهم اصلی این پرونده است که به نظامیان آمریکایی رشوه داده و در مقابل آن، اسرار نظامی دریافت کرده بود. لؤنارد در سال 2013 در کالیفرنیا امریکا بازداشت شد.
نظامی امریکایی تحت محاکمه گفته است به همراه 8 نفر دیگر از مقامات ارشد نیروی دریایی امریکا، بیش از 250 هزار دلار به عنوان رشوه از شرکت مالزیایی دریافت کردند.
همچنین وی اعتراف کرده است به همراه دیگر نظامیان امریکایی بین ماه می 2007 تا سپتامبر 2013 رشوه های متعددی در قالب سفرهای تفریحی، بلیط های سفر، رستوران های لوکس، اقامت در هتل ها و دیگر هدایای گران قیمت دریافت کرده اند.
او به همراه دهها نفر از افسران و مسوولان نظامی امریکا دخیل در این پرونده از خدمات جنسی و حضور در جشن های خصوصی به همراه سرویس جنسی به عنوان رشوه استفاده کرده بودند. این موضوع از سوی وزارت دادگستری امریکا نیز تایید شده است.
در مقابل این رشوه، فرماندهان ناوگان هفتم نیروی دریایی امریکا اسرار حکومتی و نظامی امریکا را به شرکت "گلین دیفنس مارین آسیا" (Glenn Defense Marine Asia) ارائه کرده اند. این شرکت متعلق به "لئونارد گلین فرانسیس" مشهور به "فت لئونارد" فعال اقتصادی و پیمانکار امور دفاعی اهل مالزی است.
این فروش اسرار نظامی امریکا باعث نفوذ بالای این شرکت شد. این اسرار شامل جدول تحرک کشتی های نظامی امریکا بوده است.
به گفته وزارت دادگستری امریکا اطلاعات ارائه شده به شرکت مالزیایی باعث ضرر 35 میلیارد دلاری نیروی دریایی امریکا شد.
این شرکت مالزیایی در زمینه تهیه قایق های پهلوگیری کشتی ها، امنیت، جمع آوری آشغال و مواد دورریختنی از کشتی ها در بنادر، پیروزی در قراردادها و دیگر موارد، از نیروی دریایی امریکا سودجویی کرده است.