نفرتپراکنی تریبونهای ثابت و افراد غیرمنتخب را متوقف کنید/ مدیر یک روزنامه همه کاره مملکت نیست که برای ما تعیین تکلیف کند
او با اشاره به اینکه «کفش و لباس یک بچه دو ساله را نمیتوان به تن انسان ۴۴ ساله کرد و توقع داشت زندگی کند» گفت: نسل دهه هشتاد و دهه نود و کسانی که در خیابان اسیر فریب دشمن میشوند، آنها فرزندان ما هستند که ارزشها، آرمانها و آنچه را که انقلاب تنظیم کرده قبول دارند اما خواستهها و مطالبات بهحقی دارند که وظیفه داریم آنها را بشنویم.
جهانآبادی رفتار هر نظام سیاسی برابر مطالبات مردمی را به دو صورت دانست: هر نظام سیاسی در مقابل مطالبات مردم خودش یا میایستد، مردم را سرکوب میکند و دچار چالش میشود یا مطالبات مردم خودش را میشنود. تغییرات در ارزشها تغییر در ساختارها و تغییر در سیاستها را انجام میدهد و از ظرفیتهای مردم خود استفاده میکند و نظام خود را مستحکمتر میکند.
او با اشاره به اینکه «در قانون اساسی این ظرفیت وجود دارد که صدای ملت ایران را بشنویم» افزود: شنیدن صدای زنان، جوانان، اقلیتها، فعالان سیاسی، کانونهای صنفی، رانندگان، معلمان، وکلا، دانشجویان و دانشآموزان؛ چون این نظام متعلق به این مردم است و ما امانتدار این مردم به عنوان نماینده مجلس هستیم.
او در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: آیا معیشت مردم و زیست شرافتمندانه حق مردم نیست؟ کدام راهحل را دولت و مجلس برای برونرفت از تورم سرسامآور ارائه کرده است؟
رحیمی جهانآبادی با اشاره به اینکه «نمیتوان از ملت توقع داشت زیر فشار اقتصادی کمر خم کند اما به مسئولین اعتراض نکنند» تاکید کرد که این خواسته بهحقی از ملت نیست.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه گفت که افول شدید سرمایههای اجتماعی، تخریب شخصیتهای مورد رجوع، حمله به افراد مورد قبول عام، نه تنها راهحل نیست بلکه بحران کشور را تشدید میکند.
او افزود: بزرگان قوم، بزرگان مذهبی، فوتبالیستها و... سرمایه اجتماعی هستند، باید با آنها گفتوگو کنیم و از آنها راهکار بگیریم.
رحیمی جهانآبادی درباره سیاست خارجی هم گفت: باید مسیر تعامل با جهان و گفتوگو را مشخص کنیم و نظر ملت را در این خصوص بپذیریم و گوش کنیم.
او در پایان خواستار شد که نفرتپراکنی تریبونهای ثابت و افراد غیرمنتخب متوقف شود.
او تاکید کرد: مدیر یک روزنامه همهکاره یک مملکت نیست که بخواهد ما را تعیین تکلیف کند.