مکافات جو برای دور دوم!

بایدن با مرگ دست و پنجه نرم می‌کند؟ /تنها یک راه برای متقاعد کردن وجود دارد

کدخبر: ۵۷۶۰۰۳
. در نظرسنجی یاهو،۷۰% از پاسخ‌دهندگان گفتند که شک و ریب هایی در مورد سلامت جسمی و روانی بایدن دارند که ۵۰% درصد از آن ها دقیقا در مورد وضعیت روانی بایدن نگران بودند.
بایدن با مرگ دست و پنجه نرم می‌کند؟ /تنها یک راه برای متقاعد کردن وجود دارد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، اندیشکده بروکینگز در مقاله ای درباره وضعیت جو بایدن برای انتخابات ۲۰۲۴ نوشت: بیشتر آمریکایی‌ها اینطور فکر می کنند. اما اگر اشتباه بکنند چه؟ اگر بایدن آن ها را متقاعد کند که اشتباه فکر می کنند؛ آنوقت چه می شود؟

جدیدترین موشک بالستیک ایران رونمایی شد+ عکس و جزئیات

ادعای جدید زلنسکی علیه ایران/ چه نفعی دارید که شریک جرم روسیه باشید؟

نتایج نظرسنجی ها وضعیت روشنی را نشان می‌دهد. یکی از نظرسنجی‌های یاهو به ما می گوید که ۶۷% از آمریکایی‌ها از جمله ۴۸% از دموکرات ها فکر می کنند که بایدن پیر تر از آن است که یک دور دیگر هم رییس‌جمهور شود و تنها ۳۵% باور دارند که کاملا هریس_معاون رییس جمهور_ آماده‌ی تکیه زدن بر جای رییس جمهور است. بالعکس، تنها ۴۲% فکر می کنند که رییس جمهور سابق آمریکا_ دونالد ترامپ_ برای ریاست جمهوری پیر است. در یک نظرسنجی تازه از ان.بی.سی ۷۰% پاسخ‌دهندگان گفته اند که جو بایدن نباید برای دور دوم رییس جمهور شود و باقی آن ها می گویند که سن این سیاستمدار دموکرات مهم‌ترین عامل برای تصمیم گیری است.

تصاویری دیده نشده از فاجعه متروپل+ فیلم

واکنش دولت به انتشار لایحه حجاب و عفاف/ آن متن نادرست است

مردم نگرانی های خاص خودشان مربوط به سن و سال را دارند. در نظرسنجی یاهو،۷۰% از پاسخ‌دهندگان گفتند که شک و ریب هایی در مورد سلامت جسمی و روانی بایدن دارند که ۵۰% درصد از آن ها دقیقا در مورد وضعیت روانی بایدن نگران بودند. به تازگی نظرسنجی واشینگتن دریافته است که ۳۳% از آمریکایی‌ها فکر می کنند جو بایدن سلامت کافی برای رییس جمهور شدن را دارد و تنها ۳۲% فکر می کردند که او تیزهوشی لازم برای شغل ریاست جمهوری را از دست نداده است. بالعکس ۶۵% آمریکایی‌ها باور دارند که ترامپ سلامت جسمانی لازم و ۵۴% هم بر این عقیده‌اند که او تیزهوشی لازم را نیز برای رییس جمهور شدن دارد.

 

مکافات جو برای دور دوم!/ آیا بایدن با مرگ دسته و پنجه نرم می‌کند؟

 

نیکی هیلی، سفیر سابق و نامزدی برای جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری این مسئله را به صریح لهجه ترین حالت ممکن بیان می کند:

« او اعلام کرده که دوباره در ۲۰۲۴ نامزد خواهد شد و من فکر می کنم همه‌ی ما می توانیم خیلی روشن مبتنی بر واقعیت بگوییم که اگر به بایدن رای می دهید؛ دارید روی کاملا هریس حساب باز می کنید چون خیلی فکر بعیدی است که بایدن ۸۶ سالگی‌اش را ببیند.»

اما واقعا بایدن قبل از ۸۶ سالگی‌اش یعنی اخرین سال دور دومش خواهد مرد؟ جدول مرگ و میر که توسط اداره تامین اجتماعی، می گوید میانگین مرد هایی که در ۸۲ سالگی هستند ۶۷% شانس زندگی دارند- این یعنی بایدن می تواند یک دور کامل را در اتاق بیضی به سر ببرد. با به کارگیری همین داده ها، ترامپ، که ماه بعد ۷۷ ساله می شود ۷۳% شانس زنده بودن تا پایان دوره‌ی ریاست جمهوری‌اش را دارد.

عامل‌های دیگری هم وجود دارد که این نابرابری را بیشتر می کنند. نه بایدن نه ترامپ هیچ کدام میانگین مردهای آمریکایی نیستند.هر دوی آن ها سفیدند، تحصیل‌کرده‌اند، شیک و پیک هستند، سیگار نمی کشند و مخالف مصرف مشروبات الکی هستند. پژوهش های زیادی نشان می‌دهند که بین این عامل ها و احتمال بیشتر زندگی کردن رابطه‌ایی بسیار قوی وجود دارد.

برای نمونه، پژوهش ها نشان داده‌اند که رابطه‌ایی بسیار قوی بین طول عمر و تحصیلات تکمیلی وجود دارد. یک پژوهش از انتشارات بولتین(Bulletin) «واریانس گسترده‌ایی در نرخ مرگ و میر با میزان تحصیلات مردان و زنان سفید پوست وجود دارد.»

پژوهش دیگری نشان می‌دهد که در طی زمان، رابطه‌ی بین تحصیلات تکمیلی و طول عمر قوی تر هم شده است. این پژوهش از مجموعه مقالات آکادمی علوم(the proceedings from the National Academz of Science) نشان می‌دهد که از دهه‌ی ۹۰ به بعد طول عمر کسانی که مدرک کارشناسی دارند با آنانی که مدرک کارشناسی ندارند متغیر شده است.این شکاف در دهه‌ی ۲۰۱۰ بیشتر هم شد چرا که امید به زندگی کسانی که مدرک دانشگاهی دارند بیشتر شد در حالی که امید به زندگی سایر آمریکایی‌ها کمتر می شد.

اگر چند سال تحصیلات بیشتر با طول عمر ارتباط پیدا می کند؛ پس میزان در آمد باید ارتباط بیشتری داشته باشد. هیلاری والدرون(Hilary Waldron) از داده‌های تامین اجتماعی مربوط به دستمزد ها و حقوق هایی که مشمول مالیات می شدند استفاده کرده است تا تاثیر درآمد بر طول عمر را بررسی کند. داده‌های او نشان می‌دهند که درآمد بیشتر در مردها قطعا با امید به زندگی بیشتر ارتباط دارد.هرچند جو بایدن به اندازه‌ی ترامپ پول‌دار نیست اما هر دوی آن ها خیلی بیشتر از میانگین مردهای آمریکایی درآمد داشته اند.

پانزده سال پیش، امیلی روگالسکی(Emily Rogalski)،دانشمند علوم اعصاب و پژوهشگر دانشگاه نورث‌وسترین(North western) تعبیر «ابر سال‌خورده‌ها» را ساخته است. منظور او سال‌خورده‌هایی هستند که مقدار کمی یا اصلا هیچ مقداری از توانایی‌های شناختی خود را در دهه‌ی ۸۰ زندگی خود نسبت به ۶۰ ساله‌ها از دست نداده‌اند.

ابرسال‌خورده‌ها دور و بر ما زیاد هستند. بازیگر زن بتی وایت (Betty White) که یک ماه پیش از تولد صد سالگی‌اش مرد هم تا دهه‌ی نود زندگی‌اش مخاطبین را سر ذوق می آورد. نانسی پلوسی (Nancy pelosi) رییس سابق مجلس آمریکا که به تازگی از سمت خود کنار کشیده؛ به عنوان بهترین رییس مجلس تاریخ آمریکا معرفی شده است. او این کار را در دهه‌ی هشتاد زندگی‌اش و با کفش های پاشنه بلند انجام داد.

به گفته‌ی اس.جی اولشانسکی(S.Jay Olshansky) و تیم تحقیقاتی‌اش در دانشگاه ایلینوی، این برچسب احتمالا برای جو بایدن و دونالد ترامپ اعمال می شود. آن‌ها سوابق پزشکی عمومی جو بایدن و ترامپ را بررسی کردند و به این نتیجه رسیده‌اند که احتمالا این دو ابرسال‌خورده هستند. ابر سال خورده یا همان زیرگروهی از آدم‌های سالخورده که عملکرد ذهنی و فیزیکی خود را حفظ می کنند و بیشتر از افراد معمولی هم‌سن خود عمر می کنند.

بنابر شواهدی که وجود دارد بایدن و ترامپ هر دو از عهده‌ی کار بر می آیند. با این وجود، سن بایدن برای عموم مردم نگرانی‌های بیشتری به همراه دارد تا برای ترامپ. اگر چه کسی نمی تواند یقینا بفهمد که چرا این نگرانی وجود دارد اما نمی شود این نگرانی را نادیده گرفت. در سیاست، ظاهر همان واقعیت یا بخش بسیار مهمی از آن است. آمادگی جسمانی و روانی مزیت های مهمی برای ریاست جمهوری هستند همانطور که قبل تر اخلاقی‌بودن هم جزء این مزیت ها بود.

تنها یک راه پیش روی بایدن برای متقاعد کردم مردم آمریکا وجود دارد تا به آنها بگوید که در مورد او اشتباه فکر می کنند که آن هم از راه گفتار، رفتار و کارکردن در بالاترین سطح است. این یعنی بایدن باید زمان بیشتری را در معرض عموم سپری کند. از همین حالا باید شروع شود. کنفرانس های خبری بیشتر، رویدادهای عمومی بیشتری،سفرهای بیشتر و تظاهرهای عملی بیشتر از رییس جمهوری که رفتارش و ذهنش را تحت کنترل خودش دارد. وقتی مبارزات انتخاباتی به صورت جدی آغاز شود که این به معنی رویدادهای عمومی هر روزه، قاطی نکردن سخنرانی‌هایی که از قبل نوشته و ارتباط فیلم‌نامه‌ایی کمتر با مردم است. آخر هفته ها در خانه ماندن فقط باورهایی که بایدن می خواهد نسبت به خودش از بین ببرد را تقویت می کند.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید