حمله اطلاعات به کاسبان تحریم

کدخبر: ۵۷۸۴۴۷
اقتصادنیوز: روزنامه اطلاعات در یاداشتی به انتقاد از کاسبان تحریم پرداخت.
حمله اطلاعات به کاسبان تحریم

به گزارش اقتصادنیوز روزنامه اطلاعات نوشت:   حکومت ما دوپایه دارد: «جمهوریت» و «اسلامیت». جمهوریت را تک تک صندوق‌های رأی و شماره آرای آزادانه و مختار جمهور بازتاب می‌بخشد و اسلامیت در متن و محتوای قانون اساسی منتخب بزرگان کشور و تایید مراجع و مجتهدان و علمایی که آن سند را تهیه و تایید و نظارت کرده و می‌کنند، تجلی می‌یابد.بدون رای گیری و جمهوریت، نیمی از حقیقت حکومت در کشور ما مکتوم و بلکه ممتنع است و به گمان راقم، اقلیتی از قدرت دوستان و عافیت جویانی که می‌دانستند نمی‌توانند رای اکثریت را برای کسب قدرت سیاسی و اقتصادی کسب کنند، جمهوریت را به محاق تفاسیر نادر و ناصواب و سپس به ایستگاه توقف و امتناع هدایت کردند.

این خطر، یک زیان قابل رفع و هزینه‌ای قابل چشم پوشی نبود و نیست، که با موجودیت نظام و اساس قانونی مواجهه و تقابل دارد. موجودیت نظام سیاسی‌ای که عنوان جمهوریت دارد، رای مردم عین مشروعیت آن و مقوم مقبولیتش رضایت اکثریت جمهور است.

تفسیر اقلیت ناباور به انتخابات و تصلب این جماعت در امور عرفی مانند حکومت، و نگرش متکی بر انشقاق میان حکومت و مردم در سنوات و وقایع تلخ سال‌های اخیر، علاوه بر آنکه جامعه و حکومت را در شرایط دوقطبی بسیار پرهزینه‌ای قرار داد، کوشید این باور را به افراد ساده و عامه نیز منتقل کند که قطار جامعه و کشور دیگر نمی‌تواند به ایستگاه و هدف مشترک «دولت ـ ملت» برسد.

تاکید  مرحوم امام و بسیاری از دلسوزان و مصلحان بر جلب رضایت مردم و حضور حداکثری پای صندوقهای آرا در هر انتخاباتی، ناظر به همین ماهیت، محتوا و جوهر ارزشمند بود.

برگزاری انتخابات سراسری و پرشکوه امری عادی در تاریخ اخیر مابود. این مزیت نسبی و بلکه عینی و کمیاب در ایران پساانقلاب، موجب رشک همسایگان و نماد اعتبار و عظمت دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در خاورمیانة معاصر بود. نباید پس از نیم قرن، کشورهای کودتاها و شیوخ و خلیفگان در همسایگی ما انتخابات سراسری پرشور، گاهی با حضور قریب به نود درصد مشارکت برگزار کنند و ما با تغییر نسبتها ـ و بفرمودة شاذ و نادر ـ آمار «تناسبی» از آمارهای زیر ده درصد در کلانشهرها به بالای پانزده و تقریب به بیست درصد سخن بگوییم.

نگرانی رهبری و سخنرانی اخیر ایشان و ورود زودهنگام و هشدار دهنده در سالگرد ارتحال در مرقد امام راحل بیان همین دغدغه‌ها وهمان مسایل است که خطاب به مدیران کشور و آحاد ملت بیان شد. این هشدار از جدی بودن و ریشه دار بودن فضای دوقطبی موجود و خطرات استنکاف اکثریت نسبت به انتخابات گواهی می‌دهد.

ادبیات خلق الساعه و بی ریشه‌ای که کاسبان تحریم در داخل و اپوزیسیون جعلی در خارج کشور به کار می‌برند، نباید ما را نسبت به حقایق و ضرورتها، نسبت به اصلاح و مصلحت‌ها، نسبت به میهن و جامعه بی تفاوت یا گمراه سازد. اگر با واقعیت بیگانه شویم و این جماعات آقازاده پرور و کاسب و قدرت طلب داخلی، به همراه سودجویان وابسته به بیگانه و بی ریشگان تجزیه طلب و آشوب گرای خارج نشین قدرت جمهور را از کشور و حکومت سلب کنند، معلوم نیست قدرت اصلاح خیرخواهانه همچنان تفوق و اعتبار، یا توانایی و استمرار داشته باشد. باید با امید و تلاش این قطار را به ریل اصلی و ایستگاه درست برسانیم.

کسانی که بی پشتوانه رای اکثریت و در یک مسابقه بی رقیب دنبال مزایای ثروت و قدرت و کرسی‌های دولت و حکومتند، می‌کوشند یک جهان موازی در کنار واقعیات روزمره خلق کنند. جهانی از آمارها و شعارها… حال آنکه لوکوموتیو توسعه و پیشرفت باید به مسیر درست بازگردد، ایستگاهی که تمام مردم و تمام جریانهای سیاسی بتوانند و رغبت داشته باشند در تعیین سرنوشت میهن بکوشند. اگر راه اشتباه است ریل گذاری را به کلی تغییر دهید. مثل مالزی، مثل سنگاپور و ویتنام، مثل ترکیه و قطر و عمان… با قدرت بازدارندگی و مزایای ژئوپولیتیک، راه ما سریعتر و ضمانتهای ما معتبرتر است. اراده کنید اما شک نکنید.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید