اصلاحطلبان در یک بی عملی محض قرار گرفتهاند
به گزارش اقتصادنیوز در این مطلب آمده است: از دوم خرداد ۷۶ تاکنون جریان اصلاحات با فراز و نشیبهای فراوانی روبهرو بوده است ولی به نظر میرسد مقطع زمانی فعلی مقطعی بسیار تاثیرگذار و مهم برای این جریان سیاسی است چه آنکه نوع کنش و بازیگری اصلاحطلبان در انتخابات پیشرو میتواند آینده جریان اصلاحات را دستخوش تحولات شگرف قرار دهد. جریان اصلاحات از طرفی با حاکمیتی روبهرو است که بخشهای تاثیرگذار آن به انتخابات رقابتی و با مشارکت حداکثری اعتقادی ندارد و مسوولان اجرایی انتخابات هم پیرو تفکر آیتالله مصباحیزدی هستند که خود پیداست اعتقادی به جمهور ندارند. از طرفی هم با مردمی روبهرو هستند که به دلیل حذف تدریجی طبقه متوسط و تغییر نسلی که در حال شکلگیری است هم اعتمادشان را به حاکمیت و جریانهای سیاسی از دست دادند و هم به دلیل فشار شدید معیشتی و اقتصادی موضوعاتی همچون انتخابات برای آنها از اساس هیچگونه موضوعیتی ندارد و به همین دلیل نگاه حداقلی به موضوعات سیاسی اینچنینی دارند.
از طرفی جبهه اصلاحات که قرار بود باعث انسجام جریان اصلاحات شود در یک بیعملی محض به سر میبرد و توان تصمیمگیری قاطع را برای موضوعاتی همچون انتخابات ندارد. از سوی دیگر هم برخی چهرههای تاثیرگذار جریان اصلاحات هم به دلیل برخی تحفظها و همینطور برای جلوگیری از تلقی موازیکاری با جبهه اصلاحات کنش و بازیگری خاصی انجام نمیدهند که اتفاقا مقطع فعلی زمان میدانداری چهرههای تاثیرگذار این جریان است، چراکه در فقدان حضور موثر و کنشگری فعال آنها فضا برای فرصتطلبان فراهم میشود که با عناوین جعلی همچون اعتدال بخواهند همانند سالهای گذشته بر اریکه قدرت تکیه بزنند و سرمایه جریان اصلاحات را به حراج بگذارند.
باید در مقطع فعلی چهرههای تاثیرگذار جریان اصلاحات میدانداری کنند و طرحی نو دربیندازند و نگذارند گفتمان اصلاحطلبی توسط فرصتطلبان ذبح شود.
راهبران اصلاحات باید بسیار مراقب باشند که سرنوشت ملت و کشور را در ید اختیار کسانی قرار ندهند که تصمیم و تدبیرشان، مکمل تدبیر و تصمیم یکدستسازان است هرچند تصمیمی که این چهرهها بخواهند اتخاذ کنند مطمئنا با شرایط فعلی تصمیمی سخت خواهد بود.