آلمان برای اداره غزه پیشنهاد داد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، نشریه پولیتیکو نوشت: با این حال، هم فلسطینیها و هم برخی دیپلماتهای اتحادیه اروپا در مورد احتمال تحققپذیری این طرح پیشنهادی آلمان، تردیدی جدی دارند و یکی از مقامات ارشد فلسطینی در اروپا نیز آن را «غیرقابل قبول» خواند.
مخالفت سرسختانه آلمان با آتش بس فوری در غزه
پیشنهاد برلین که یکی از سرسختترین متحدان رژیم صهیونیستی در اتحادیه اروپا است، شامل پنج وضعیت احتمالی مختلف در مورد آینده غزه، از جمله اشغال مجدد این منطقه توسط اسرائیل و کنترل حکومت خودگردان فلسطین یا مصر است. طرح سازمان ملل نیز در این فهرست قرار دارد.
فرمانده نیروی هوایی آلمان وارد اسرائیل شد
با این حال، آلمان هشدار داده است که «این طرح مستلزم صرف سرمایه قابل توجهی از بودجه سیاسی و سرمایهگذاری و همچنین [ایجاد] ائتلافی بینالمللی برای همکاری با سازمان ملل در مسائل امنیتی است.»
بر اساس این طرح، اتحادیه اروپا پس از جنگ باید نقشی فعال را در شکلدهی به این طرح بر عهده بگیرد.
پشتپرده سومین سفر بلینکن به سرزمینهای اشغالی / آقای وزیر به دنبال چیست؟
این درحالیست که اولاف شولتس صدراعظم آلمان اخیرا با «آتشبس فوری» در این باریکه مخالفت کرد و گفت: آشکارا میگویم که فکر نمیکنم درخواست آتشبس فوری یا وقفه طولانی در جنگ، درست باشد زیرا این مساله در نهایت بدان معناست که اسرائیل به حماس امکان احیا و دستیابی به موشکهای جدید داده است.
از سوی دیگر، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده ماه گذشته [میلادی] گفت که در نهایت «یک تشکیلات خودگردان فلسطینی کارآمد و احیا شده» باید غزه را اداره کند.
بر اساس این گزارش، بلینکن همچنین هشدار داده است که رژیم صهیونیستی پس از پایان جنگ با حماس، نمیتواند غزه را دوباره اشغال کند.
جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیشتر گفته بود که پس از پایان جنگ، اسرائیل نمیتواند در غزه بماند.
این مقام اتحادیه اروپا همچنین اظهار داشت: «ما معتقدیم که یک مقام فلسطینی باید به غزه بازگردد» و تاکید کرد که منظور او «یک مقام فلسطینی است، نه تشکیلات خودگردان فلسطین».
بورل روز گذشته (چهارشنبه) نیز بحران غزه را نتیجه شکست سیاسی و اخلاقی جامعه جهانی دانست و تاکید کرد که این اتحادیه باید به ایجاد یک دولت مستقل فلسطینی که عزت را به مردم این کشور برگرداند، کمک کند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروههای مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.