واکنش رئیس شورای امنیت به اتهام زنی نماینده اسرائیل درباره جنگ غزه

کدخبر: ۶۱۱۸۶۵
اقتصادنیوز: ریاست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل که بر عهده چین است، از اتهام‌زنی نماینده اسرائیل به مقامات سازمان ملل درباره مسئله جنگ غزه انتقاد کرده و خواستار نشان دادن رفتاری محترمانه شد.
واکنش رئیس شورای امنیت به اتهام زنی نماینده اسرائیل درباره جنگ غزه

 به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «ژانگ جون» نماینده چین در سازمان ملل که در حال حاضر ریاست شورای امنیت سازمان ملل را بر عهده دارد، از «گیلاد اردان» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل که این نهاد بین‌المللی را متهم کرده بود آمار ارائه شده توسط حماس را «مقدس» می‌پندارد، خواست که نسبت به مقامات ارشد این سازمان احترام قائل شود.

جلسه اضطراری شورای امنیت درباره تحولات غزه

شبکه المیادین در این باره گزارش داد که اردان سازمان ملل را به نپذیرفتن روایت و سیاست رژیم صهیونیستی متهم کرده بود.

ژانگ جون سخنان اردان را هنگام مطرح کردن این اتهامات علیه سازمان ملل قطع کرده و از او خواست رفتار محترمانه‌ای نسبت به مقامات ارشد سازمان ملل داشته باشد.

نماینده چین در سازمان ملل، ماه گذشته، رژیم صهیونیستی را به ایجاد فاجعه بی‌سابقه انسانی متهم کرده و در ۱۱ نوامبر از آن خواسته بود فورا به محاصره انسانی غزه پایان داده و امکان ارسال کمک‌های انسانی، به ویژه، سوخت را به اماکن بشردوستانه و درمانی فراهم کند.
وزارت امور خارجه چین پس از انتصاب نماینده چین به ریاست دوره‌اش شورای امنیت سازمان ملل، اعلام کرد که پکن «تمام تلاشش را برای برقراری صلح در فلسطین» به کار خواهد بست.

در حالی که غرب از اقدامات رژیم صهیونیستی علیه غزه حمایت کرده است، پکن موضع نسبتا بی‌طرفانه‌ای اتخاذ  کرده و درباره تلفات سنگین غیرنظامیان ابراز تاسف کرده است.

پکن همچنین خواستار متوقف شدن فوری خصومت‌ها شده و از به کار بستن راهکار «دو دولتی» حمایت کرده است.
درگیری‌ها در غزه در پی عملیات غافلگیرانه و گسترده «طوفان الاقصی» توسط حماس علیه مواضع رژیم صهیونیستی در ۷ اکتبر (۱۵مهر) آغاز شد. به گفته مقاومت فلسطین، این حمله در پی تعدی به حریم مسجدالاقصی و خشونت فزاینده شهرک‌نشینان صهیونیست علیه مردم فلسطین انجام گرفت.

از آن پس، رژیم صهیونیستی نوار غزه را هدف بمباران‌های متعدد خود قرار داده و با قطع آب، برق و گاز این منطقه آن را در محاصره انسانی قرار داده است. در پی تلاش‌های دیپلماتیک بین‌المللی، چند روز پیش، برخی از کمک‌های انسانی از مرز رفح به این منطقه راه یافت.

رژیم صهیونیستی در این درگیری با بمباران ساختمان‌های غیرنظامی، مسجد، دانشگاه، کلیسا، بیمارستان و ساختمان‌های مسکونی، همچنین با استفاده از تسلیحات ممنوعه، از جمله بمب‌هایی که در آن فسفر سفید به کار رفته، مرتکب جنایات جنگی متعددی شده است.
تخریب کامل برخی مناطق و آواره شدن مردم غزه از اثرات حملات رژیم صهیونیستی و جان باختن بیش از ۱۵ هزار نفر از غیرنظامیان این منطقه بوده است.

پس از تلاش‌های دیپلماتیک فراوان، «آتش‌بس بشردوستانه» برای انتقال کمک‌های انسانی به غزه از صبح امروز به مدت ۴ روز برقرار شده است.
 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید