واکنش تند چین به اقدام نظامی آمریکا

کدخبر: ۶۱۶۷۰۸
اقتصادنیوز:دولت چین به دنبال فروش تسلیحات آمریکا به تایوان، از این اقدام به شدت انتقاد و مخالفت خود را با آن اعلام کرد.
واکنش تند چین به اقدام نظامی آمریکا

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا  ، وو کیان سخنگوی وزارت دفاع چین امروز سه‌شنبه اعلام کرد که پکن از فروش تسلیحات آمریکا به «منطقه تایوان تحت حاکمیت چین» به شدت ناراضی و با آن مخالف است.

آژانس همکاری امنیت دفاعی آمریکا به تازگی از فروش تسلیحات به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار به تایوان خبر داده است.

خبر مرتبط
95 کشته و 220 زخمی در زلزله شمال غرب چین

زلزله ۶.۲ ریشتری در شمال غرب چین تاکنون ۹۵ کشته و ۲۲۰ زخمی بر جای گذاشته است.

سخنگوی وزارت دفاع چین گفت: فروش سلاح، اصل چین واحد و سه بیانیه مشترک پکن- واشنگتن به ویژه بیانیه ۱۷ اوت را به شدت نقض کرده است.

در بیانیه مشترک چین و آمریکا در ۱۷ اوت ۱۹۸۲ (۲۶ مرداد ۱۳۶۱)، ایالات متحده متعهد شد که به دنبال اجرای سیاست بلندمدت فروش تسلیحات به تایوان نباشد و فروش تسلیحات به تایپه از نظر کیفی و حجم، از سطحی که در زمان برقراری روابط دیپلماتیک بین دو کشور بوده، فراتر نخواهد رفت.

وو کیان اضافه کرد: این اقدام به طور جدی امنیت و حاکمیت چین را تضعیف کرده، یک تهدید بزرگ برای صلح و ثبات در سراسر تنگه تایوان است و سیگنال اشتباهی را به عناصر جدایی طلب مدافع «استقلال تایوان» ارسال کرد.

وی همچنین هر گونه تلاش برای استفاده از تایوان برای تقابل با چین را محکوم دانست و گفت که دنبال کردن استقلال تایوان با ابزارهای نظامی به هیچ نتیجه‌ای نمی‌رسد.

 
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید