لغو کنفرانس مطبوعاتی زلنسکی با فرستاده ویژه ترامپ

کدخبر: ۷۰۵۵۲۴
اقتصادنیوز: طبق اعلام منابع رسانه‎‌ای کنفرانس مطبوعاتی رئیس جمهور اوکراین با فرستاده ویژه آمریکا در اوکراین لغو شده است.
لغو کنفرانس مطبوعاتی زلنسکی با فرستاده ویژه ترامپ

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، رسانه های اوکراینی روز پنجشنبه گزارش دادند که کنفرانس مطبوعاتی در کی‌یف که قرار بود پس از دیدار «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین و «کیت کلاگ»، فرستاده ویژه آمریکا در اوکراین برگزار شود، لغو شده است. 

به گزارش خبرگزاری یونیان، کنفرانس به درخواست طرف آمریکایی لغو شد. 

کلاگ صبح چهارشنبه برای مذاکره وارد کی‌یف شد. او گفت که می‌خواهد با زلنسکی ملاقات کند، زلنسکی که پیشنهاد کرد مقام آمریکایی را به خط مقدم ببرد تا خودش همه چیز را ببیند. 

خبر مرتبط
ترامپ دوباره زلنسکی را دیکتاتور خواند/ رابطه اوکراین و آمریکا شکرآب شد

اقتصادنیوز: دونالد ترامپ برای بار دوم ولودیمیر زلنسکی را دیکتاتور خواند که بدون انتخابات در قدرت باقی مانده است.

وال استریت ژورنال در ژانویه گزارش داد که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور ایالات متحده، کلاگ را موظف کرده تا ظرف ۱۰۰ روز پس از ریاست جمهوری، به مناقشه اوکراین پایان دهد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید