تلاش اروپا برای استقرار نیروهای هوایی و دریایی در اوکراین

کدخبر: ۷۱۱۸۷۷
اقتصادنیوز: روزنامه «واشنگتن‌پست» گزارش داد که اروپا به دلیل محدودیت در استقرار نیروهای پرشمار و تمایل برخی کشورها برای ارائه توانمندی گشت هوایی و دریایی، در حال بررسی استقرار نیروهای هوایی و دریایی در اوکراین است.
تلاش اروپا برای استقرار نیروهای هوایی و دریایی در اوکراین

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، روزنامه «واشنگتن‌پست» گزارش داد که اروپا به دلیل محدودیت در استقرار نیروهای پرشمار و تمایل برخی کشورها برای ارائه توانمندی گشت هوایی و دریایی، در حال بررسی استقرار نیروهای هوایی و دریایی در اوکراین است.

واشنگتن‌پست به نقل از دیپلمات‌ها گزارش داد که کشورهای اروپایی در حال برنامه ریزی برای اعزام یک گروه نظامی به اوکراین در هفته‌های آینده برای تعیین تعداد نیروهای مورد نیاز برای هرگونه استقرار احتمالی هستند.

این روزنامه به نقل از دو دیپلمات نوشت: «اروپایی‌ها اکنون تمرکز خود را به نیروی دریایی و هوایی معطوف کرده‌اند و فرماندهان نظامی محدودیت‌های استقرار در مقیاس بزرگ را گوشزد می‌کنند، در حالی که سایر کشورها قابلیت‌های خود را برای گشت‌زنی هوایی بر فراز اوکراین و دریای سیاه ارائه می‌دهند.»

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید