«اقتصادنیوز» گزارش می دهد؛

پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز ۳۱ تیر ۱۴۰۵ | گسترش دامنه جنگ، انتظارات تورمی را شعله‌ور کرد

سرویس: اخبار طلا و ارز کدخبر: ۷۹۷۹۱۶
اقتصادنیوز: تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی و کمرنگ شدن امیدها به برقراری آتش‌بس، ورق معاملات بازار ارز و طلا را برگرداند؛ به‌طوری‌که دلار دوباره به کانال ۱۹۰ هزار تومان بازگشت، سکه جهش میلیونی را تجربه کرد و انس جهانی طلا نیز وارد کانال ۴۱۰۰ دلاری شد.
پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز ۳۱ تیر ۱۴۰۵ | گسترش دامنه جنگ، انتظارات تورمی را شعله‌ور کرد

به گزارش اقتصادنیوز، بازار طلا، سکه و ارز  در حالی معاملات امروز آخرین روز تیرماه را آغاز می‌کند که روز سه‌شنبه معاملات با کاهش محدود بازگشایی و در ادامه روند به افزایش تغییر یافت. با ادامه تشدید تنش‌ها و مسدودی تنگه هرمز و درگیری‌ها در این آبراه راهبردی، فضای بازار تغییر کرد و امید به شروع و تداوم مسیر دیپلکاسی کاهش یافت.

از سوی دیگر به نتیجه نرسیدن تلاش میانجیگران برای عملیاتی شدن طرح آتش‌بس 10 روزه، انتظارات تورمی تقویت شد و قیمت‌ها پس از افت روز دوشنبه، بار دیگر در مسیر صعودی قرار گرفتند.

دلار دوباره به کانال ۱۹۰ هزار تومان رسید

در بازار ارز، قیمت دلار آزاد معاملات روز سه‌شنبه را با گپ مثبت ۲۲۰ تومانی در نرخ ۱۸۸ هزار و ۸۱۰ تومان بازگشایی کرد و در مسیر صعودی تا نرخ ۱۹۰ هزار و ۸۵۰ تومان بالا رفت. این اسکناس آمریکایی نسبت به نرخ بسته شدن روز قبل، رشد ۲۲۶۰ تومانی را به ثبت رساند.

چرخش همزمان بازار طلا و سکه

در بازار طلا و سکه مسیر طلا و سکه در بازگشایی کمی متفاوت بود. بازار طلا همچون بازار ارز با یک گپ منفی محدود بازگشایی شد، اما بازار سکه با گپ مثبت اندک وارد معاملات شد.

در روند روزانه با افزایش دو کاناله نرخ دلار به ۱۹۰ هزار تومان و افزایش قیمت انس جهانی طلا تا نیمه دوم کانال ۴۰۰۰ دلاری، مسیر قیمت‌ها در هر دو بازار تغییر کرد و در مسیر صعودی قرار گرفت.

انس جهانی در آستانه کانال ۴۱۰۰ دلار

بامداد سه‌شنبه انس طلا از محدوده کف کانال ۴۰۰۰ دلاری، در مسیر صعودی تا محدوده ۴۰۸۲ دلار بالا رفت، اما با مقاومت در این سطح عقب نشست. انس طلا در ادامه تا نرخ ۴۰۴۵ دلار کاهش یافت و در ساعت ۱۷:۳۰ سه‌شنبه در نرخ ۴۰۵۵ دلار معامله می‌شد.

Capture1

انس طلا در ساعت 17:30 روز سه‌شنبه در نرخ 4056 دلار معامله شد.

رشد قیمت طلا در بازار داخلی

در بازار داخلی، هر گرم طلای ۱۸ عیار مسیر صعودی را همسو با رشد بازارهای جهانی و افزایش نرخ ارز دنبال کرد، اما پس از برخورد انس جهانی با مقاومت، از اوج روزانه عقب نشست. در لحظه نگارش این گزارش، انس جهانی در نرخ ۴۰۵۵ دلار معامله می‌شد و طلای ۱۸ عیار نسبت به نرخ بسته شدن روز دوشنبه، ۱۸۰ هزار تومان افزایش قیمت را ثبت کرد.

روز سه‌شنبه، طلای آبشده معاملات را با گپ منفی ۱۸۰ هزار تومانی در نرخ ۷۸ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان بازگشایی کرد و با افزایش تا نرخ ۷۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بالا رفت و در نهایت در نرخ ۷۹ میلیون و ۶۱۰ هزار تومان بسته شد.

سکه امامی نیز معاملات روز سه‌شنبه را با گپ مثبت ۲۰۰ هزار تومانی در نرخ ۱۸۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان آغاز کرد و با افزایش در نرخ ۱۸۵ میلیون تومان بسته شد. این فلز گرانبهای داخلی در پایان نسبت به نرخ بسته شدن روز قبل، ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان افزایش یافت.

Capture

بازار طلا و سکه در ساعت 16 روز سه‌شنبه

تحولات میدانی؛ ادامه تبادل حملات

بامداد امروز حملات میان آمریکا و ایران به مواضع یکدیگر ادامه داشت؛ خبرها از حملات آمریکا به شهرهای بندرعباس، امیدیه، کنگاور، بوشهر، کنارک، سیریک، ماهشهر، تبریز و... بود. در حوالی ساعت ۳ بامداد نیز پدافند هوایی در تهران و کرج فعال بود. در مقابل ایران نیز حملاتی به مواضع آمریکا در بحرین و کویت داشت.

بازار فردایی و معاملات پشت‌خطی چه می‌گویند؟

همچنین دلار فردایی هرات معاملات روز سه‌شنبه را با نرخ ۱۸۷ هزار و ۵۰۰ تومان استارت زد و در کف روزانه، ۱۸۷ هزار و ۴۰۰ تومان و در بالاترین نرخ، ۱۹۰ هزار و ۱۰۰ تومان معامله شد و در آخرین معامله فردایی ۱۸۹ هزار و ۳۵۰ تومان نرخ‌گذاری شد.

دلار فردایی هرات معاملات امروز را با نرخ ۱۸۹ هزار و ۹۰۰ تومان آغاز کرد.

قیمت دلار آزاد در معاملات پشت‌خطی در ساعت ۸:۱۰ صبح چهارشنبه، ۱۹۰ هزار و ۱۰ تومان قیمت‌گذاری شد.

تتر وارد کانال ۱۹۱ هزار تومان شد

قیمت تتر نیز که در ابتدای روز سه‌شنبه در محدوده ۱۸۸ هزار و ۷۰۰ تومان در معامله بود، در مسیر صعودی تا نرخ ۱۹۰ هزار و ۷۰۰ تومان بالا رفت و با مقاومت از این مرز نزولی شد و تا نرخ ۱۸۹ هزار و ۳۳۵ تومان پایین آمد.

تتر بار دیگر صعودی شد و تا نرخ ۱۹۱ هزار و ۲۵ تومان بالا رفت و در ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه در نرخ ۱۹۱ هزار تومان قرار دارد.

جهش دوباره انس جهانی و آخرین قیمت‌های بازار

قیمت طلای جهانی که تا پایان شب گذشته با افزایش تا محدوده ۴۰۸۰ دلار بالا رفته بود؛ بامداد چهارشنبه در مسیر صعودی وارد کانال ۴۱۰۰ دلار شد و تا ساعت ۶ صبح به نرخ ۴۱۳۹ دلار رسید و در ساعت ۸:۱۰ صبح چهارشنبه در نرخ ۴۱۲۶ دلار معامله می‌شد.

Screenshot 2026-07-22 091104

انس طلا در ساعت 8:10 صبح چهارشنبه، در نرخ 4126 دلار در معامله بود.

براساس نرخ‌های سایت اتحادیه طلا و جواهر تهران در ساعت ۸:۱۰ صبح چهارشنبه، هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۸ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان و طلای آبشده ۷۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان نرخ‌گذاری شد. سکه امامی نیز ۱۸۴ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

Screenshot 2026-07-22 091037

بازار طلا و سکه در ساعت 8:10 صبح چهارشنبه

پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز چهارشنبه

تحلیلگران معتقدند معاملات روز چهارشنبه همچنان تحت تأثیر تحولات ژئوپلیتیکی، ادامه درگیری‌های نظامی، ابهام درباره سرنوشت تنگه هرمز و افزایش انتظارات تورمی قرار خواهد داشت. از نگاه آن‌ها، در صورتی که اخبار سیاسی و امنیتی منفی ادامه پیدا کند، تقاضای احتیاطی در بازارهای ارز و طلا حفظ می‌شود؛ اما هرگونه خبر از کاهش تنش‌ها یا پیشرفت در مذاکرات می‌تواند از شدت نوسانات بکاهد و زمینه اصلاح قیمت‌ها را فراهم کند.

در بازار ارز، کارشناسان فنی معتقدند دلار پس از بازگشت به کانال ۱۹۰ هزار تومان، اکنون در نقطه حساسی قرار گرفته است. به باور آن‌ها، حفظ معاملات بالای محدوده ۱۹۰ هزار تومان می‌تواند زمینه حرکت قیمت به سمت مقاومت‌های ۱۹۲ هزار و ۵۰۰ تومان و سپس ۱۹۵ هزار تومان را فراهم کند. در مقابل، اگر فشار فروش افزایش یابد و دلار به زیر ۱۸۸ هزار و ۵۰۰ تومان بازگردد، احتمال اصلاح تا محدوده حمایتی ۱۸۶ هزار و ۵۰۰ تومان نیز وجود خواهد داشت.

تحلیلگران بازار طلا نیز بر این باورند که عبور انس جهانی از کانال ۴۱۰۰ دلار در کنار رشد نرخ ارز، همچنان مهم‌ترین محرک قیمت طلای ۱۸ عیار است. از نگاه آن‌ها، اگر انس جهانی در سطوح بالای ۴۱۰۰ دلار تثبیت شود و دلار نیز در کانال ۱۹۰ هزار تومان باقی بماند، طلای ۱۸ عیار می‌تواند مقاومت ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان را هدف قرار دهد و در ادامه تا محدوده ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان پیشروی کند. در سمت مقابل، محدوده ۱۸ میلیون تومان نخستین حمایت مهم این فلز گرانبها محسوب می‌شود و از دست رفتن آن می‌تواند قیمت را تا ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان عقب براند.

به اعتقاد فعالان بازار، سکه امامی همچنان بیشترین واکنش را به نوسانات همزمان دلار و طلای جهانی نشان می‌دهد. آن‌ها معتقدند تثبیت قیمت بالای ۱۸۴ میلیون تومان می‌تواند مسیر حرکت سکه را به سمت مقاومت ۱۸۶ میلیون تومان و سپس ۱۸۸ میلیون تومان هموار کند. در مقابل، حمایت نخست سکه در محدوده ۱۸۲ میلیون تومان قرار دارد و در صورت شکست این سطح، احتمال عقب‌نشینی تا ۱۸۰ میلیون تومان نیز دور از انتظار نخواهد بود.

کارشناسان تأکید می‌کنند که رفتار معامله‌گران در روز چهارشنبه بیش از هر زمان دیگری به جریان اخبار سیاسی و نظامی وابسته خواهد بود. ادامه درگیری‌ها، اختلال در مسیرهای انرژی، افزایش ریسک‌های منطقه‌ای و رشد انتظارات تورمی می‌تواند تقاضا برای دارایی‌های امن را تقویت کند؛ اما هرگونه خبر مثبت درباره کاهش تنش‌ها یا توافق بر سر آتش‌بس، احتمال افزایش عرضه و اصلاح قیمت‌ها در بازار ارز و طلا را بالا خواهد برد.

در مجموع، تحلیلگران چشم‌انداز معاملات چهارشنبه را همچنان نوسانی با تمایل به صعود ارزیابی می‌کنند. به باور آن‌ها، تا زمانی که ریسک‌های سیاسی و نظامی کاهش محسوسی پیدا نکند، سناریوی غالب بازار حفظ روند افزایشی همراه با نوسانات شدید خواهد بود؛ هرچند سرعت و دامنه این رشد به اخبار لحظه‌ای و واکنش معامله‌گران در ساعات ابتدایی معاملات بستگی خواهد داشت.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O