محسن هاشمی : رعایت پروتکل‌ها در تهران به کمتر از ۵۰درصد رسید/ کمیته بحران تشکیل شود

کدخبر: ۴۰۶۵۳۲
اقتصادنیوز : رئیس شورای شهر تهران تهران گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پایتخت به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است.
محسن هاشمی : رعایت پروتکل‌ها در تهران به کمتر از ۵۰درصد رسید/ کمیته بحران تشکیل شود

به گزارش اقتصادنیوز ، محسن هاشمی ،رئیس شورای شهر تهران در حاشیه صحن امروز شورای شهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز در صحن شورا پس از بیان تذکر اعضای شورا آئین‌نامه‌های داخلی مفصل مورد بحث قرار گرفت و یک فوریت آن به تصویب رسید.همچنین واگذاری برخی از املاک به شرکت گاز جهت افزایش تاب‌آوری جامعه با رأی مثبت شورای شهری‌ها همراه و تصویب شد.

وی افزود: ضوابط تعرفه‌گذاری حمل و نقل برای همکاری بیشتر بخش خصوصی نیز مورد بحث قرار گرفت و طرح ضمانت اجرای مصوبات شورا کلیات آن نیز بررسی ولی توسط اعضای شورا رد شد و تا ۶ ماه دیگر نمی‌توان به این مسأله پرداخت.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: همچنین بررسی اساسنامه ۱۹ شرکت شهرداری آغاز شد که ادامه بررسی این مبحث در جلسات بعد مورد بررسی قرار می‌گیرد.

هاشمی به موج چهارم کرونا در تهران اشاره کرد و گفت:‌رعایت پروتکل‌های بهداشتی به کمتر از ۶۰ و ۵۰ درصد رسیده است و این بسیار خطرناک است و این موجب می‌شود که موج چهارم را به سرعت کنترل کنیم.

وی گفت: از طرفی ۴ انتخابات در کشور از جمله انتخابات میان دوره مجلس، شوراهای شهر و ریاست جمهوری را خواهیم داشت و این مسأله بر نگرانی‌ها در مورد انتقال کرونا افزوده است.

رئیس شورای شهر تهران گفت:‌بر همین اساس نامه‌ای تهیه و اعلام کرده‌ایم که کمیته بحران باید جهت پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا به ویژه طی دو ماه آینده ایجاد شود و آئین‌نامه‌هایی برای فعالیت‌های انتخاباتی باشد که هم انتخابات پرشور برگزار شود و هم شاهد انتقال کرونا نباشیم.

هاشمی با بیان اینکه امکان تعطیلی کامل تهران وجود ندارد گفت:‌البته میزان محدودیت‌ها برای پیشگیری از کرونا باید بیشتر از زمان کنونی باشد.

وی تصریح کرد: بر اساس گزارش اتحادیه حمل و نقل عمومی اگر کسی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بیشتر در مترو نباشد خطر چندانی ندارد ولی در مدت زمان بیشتر و حتی در زمان کمتر با ظرفیت ۴۰ تا ۵۰ درصد واگن‌ها خطرناک است و شهروندان نباید از حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

رئیس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد کرونا یک تا دو سال آینده هم باشد و ما برای واکسیناسیون کامل به ۲۰۰ میلیون دوز سالانه واکسن نیاز داریم و امیدواریم اقدامات لازم در این راستا هر چه سریع‌تر محقق شود. 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید