بهشتزهرا گردی، برنامه زاکانی برای دانشآموزان
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکو ایران ،علیرضا زاکانی شهردار تهران به تازگی به بهشت زهرای تهران رفته و گفته است که ما باید به دنبال ایجاد هویت نوین در مدیریت شهری فعلی باشیم. هویت نوین در معماری ایرانی اسلامی بعد از انقلاب، ایجاد هویت ادبی هنری و ورزشی با استفاده از ظرفیتهای تأثیرگذار در تهران اعم از دانشگاهها، حوزه، مساجد و حتی آرامستانها که باید نقطه آرامشبخش و محل توجه مردم شوند.
قوی زنده جفتی ۲۵ میلیون!/ در بازار سیاه پرنده های زینتی چه خبر است؟
شهردار تهران ادامه داد: گلزار شهدای بهشت حضرت زهرا(س) سند هویتی تهران است و باید از ظرفیتهای دینی، فرهنگی و علمی و مردمی برای بهرهمندی بهتر مردم از این مکان مقدس استفاده کرد و تلاش ما در دوره جدید مدیریتی این است که دسترسی مردم به این مکان مقدس تسهیل شود و باید موضوع "بهشتگردی" را باید در میان مدارس رواج دهیم که این مهم با کمک و همکاری آموزش و پروش میسر خواهد شد.
اما پیشنهاد بهشت گردی او برای دانش آموزان منتقدانی دارد . به اعتقاد آنها برای انتقال ارزش ها راه های دیگری جز حضور در بهشت زهرا هم وجود دارد .
سید حسن موسوی چلک،رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران به اکو ایران می گوید :وقتی ما برنامهای را اجرا میکنیم باید چند ملاحظه داشته باشیم؛ اینکه انگیزه، علاقه و ارزشهای شخصی در تصمیمگیریهای برای عموم مردم در هر حوزهای نباید مبنا و ملاک باشد.
وی ادامه می دهد :روزی با مسوولی صحبت میکردم که نسبت به زنهایی که به هر دلیلی مجبور به تن فروشی بودند، دچار حساسیت بالا بود و برنامههایش در این حوزه کاملا سلبی. به او توصیه کردم از امروز که این مسوولیت را قبول کرده باید مدافع قربانیان این حوزه باشد و ارزشهای شخصی را جدا از مسوولیت کنونیاش ببیند و از حقوق کسانی که به هر دلیلی در این مسیر قرار گرفتهاند، دفاع و تلاش کند آنها را بازگرداند. این حمایت وظیفهی آن سیستم است.
موسوی چلک ا ضافه می کند : در مورد بهشتگردی هم همین گونه است؛ بهشت زهرا محل تفریح نیست و ما زمانی به بهشت زهرا میرویم که عزیزی را از دست داده و مجبور به حضور در آن مکان باشیم. دیدن این فضاها برای بچهها مناسب نیست. بچهها به پارک و مکان تفریحی نیاز دارند؛ به موزه و امکانات ورزشی که حالشان خوب شود. البته متناسب با سن کودکان آگاهیهایی در این حوزه به آنها داده میشود، اما باید قبل از اینکه از این دست برنامهها را عمومی کنیم، به مخاطب آن هم فکر کنیم. به نظر نمیآید چنین پیشنهاداتی تبدیل به برنامه مستمر شود که حتی والدین دانشآموزان با آن موافقت کنند. باید پیشنهادات فرهنگی اجتماعی با کار کارشناسی بیشتر و جویا شدن دیدگاههای مخالف هم باشد. زیرا قرار است این تصمیمگیریها برای کل مردم باشد و ذینفعان هم از این تصمیمات حمایت کنند.
به گفته او بهشت زهرا مکان شادکنندهای نیست و راههای جذابتری برای انتقال ارزشها وجود دارد؛ راههایی که با خلاقیت اثرگذاری بیشتری داشته باشند نه تکرار راههای شکستخوردهی گذشته باشند.
همچنین در اکوایران ببینید