تفاوت های خودرو دنا پلاس با دنا معمولی + عکس و مشخصات
در اصل دنا پلاس از لحاظ فنی تغییری با دنا نداشته است و بیشتر تغییرات اعمالشده در بدنه خودرو است. اولین تغییری که در ظاهر دنا پلاس بدون روشن کردن این خودرو ظاهر میشود، سانروف آن است. دنا پلاس اولین خودروی طراحی داخلی است که بهصورت پیشفرض سانروف و همچنین دوربین دنده عقب دارد. میتوان انتظار داشت این روند در خودروهای جدید ایران خودرو ادامه یابد و آپشنهایی چون سانروف و دوربین دنده عقب بهصورت پیشفرض روی دیگر محصولات تولیدی جدید عرضه شود.
تغییر دیگر، چراغ الایدی نور روز یا day light است که در چراغهای جلویی دنا پلاس تعبیه شده است. ایران خودرو با الگو گیری از طراحی روز دنیا چراغهای نئون را نیز به چراغهای جلو و عقب دنا اضافه کرده است تا این خودرو از نظر زیبایی بیرونی با دنا تفاوتهایی داشته باشد.
دنا پلاس از لحاظ مشخصات فنی مانند دنا است. این دو خودرو از موتور EF7 بهره میبرند. این موتور حجم ۱۶۴۶ سیسی (۱۷۰۰ سیسی اسمی)، ۴ سیلندر و ۱۶ سوپاپ دارد. حداکثر قدرت خروجی موتور دنا پلاس ۱۱۵ اسب بخار است که در ۶۰۰۰ دور در دقیقه به دست میآید. استاندارد آلایندگی دنا و دنا پلاس یورو ۴ است.
شتاب صفر تا 100 کیلومتر این دو دنا کمی بیشتر از 12 ثانیه است و در نهایت به سرعت 190 کیلومتر می رسند. در هر 100 کیلومتر ترکیبی هم در حدود 8.5 لیتر بنزین مصرف می کنند.
دنا پلاس آنگونه که شنیده می شود قرار است با قیمتی در بازه 45 میلیون تومان در بازار عرضه شود و در بازار در ابتدای امر پیش بینی می شود 4 تا 5 میلیون تومان بالاتر بایستد. تا زمانی که تولید آن قیمت بازار و کارخانه را به تعادل برساند.