115 هزار نفر در پستهای بدون سمت در ادارت تهران
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم؛ نعمتالله ترکی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی تهران با اشاره به اینکه حدود ۱۱۵ هزار پرسنل اداری در دستگاههای اجرایی تهران به صورت بلاسمت فعالیت میکنند، گفت: ۶ هزار واحد تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی شناسنامهدار میشوند.
نعمتالله ترکی در نشست خبری که ظهر امروز در سازمان مدیریت و برنامهریزی تهران برگزار شد، با اشاره به اینکه سال 96 حدود 5 هزار میلیارد تومان از محل مالیات ارزش افزوده به پروژههای استان تهران اعتبار تخصیص یافته است گفت: 2500 میلیارد تومان به دهیاریها و 2500 میلیارد به شهرداریهای استان تهران اختصاص یافته است. وی افزود: سال گذشته حدود 1500 میلیارد تومان اعتبار از بودجه عمومی به پروژههای عمرانی تهران تخصیص یافته است به این ترتیب مجموعا حدود 6 هزار و 500 میلیارد تومان منابع به پروژههای مختلف تهران اعتبار تزریق شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی شهر تهران با بیان اینکه برای اجرای بودجه ریزی بر مبنای عملکرد 880 خدمت برای دستگاههای مختلف اجرایی تهران تعریف شده است گفت: در سالجاری بودجهریزی براساس عملکرد را به دقت پیگیری خواهیم کرد. وی با اشاره به 11 چالش عمده استان تهران گفت: اولویت سازمان مدیریت تخصص منابع بهینه به این پروژههاست.
ترکی افزود: این پروژهها عبارتند از: مدیریت منابع آب، حمل و نقل عمومی، حمل و نقل ریلی، الودگی و ترافیک، تصفیهخانههای شهری و روستایی، بهداشت و درمان، ساماندهی آبهای سطحی و آبرسانی روستایی و آموزش و پرورش و نوسازی مدارس.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی شهر تهران با بیان اینکه تا پایان تیرماه برنامههای عملیاتی سازمان در سطح شهرستانها عملیاتی خواهد شد گفت: پیشبینی ما این است که در سال 97 نگرانی خاصی در حوزه کسب و کارها در حوزه استان تهران ایجاد نخواهد شد.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص تعداد پستهاسازمانی بلاسمت در استان تهران گفت: در حال حاضر 220 هزار پرسنل اداری در دستگاههای اجرایی تهران کار میکنند که در این بین 106 هزار پست مصوب وجود دارد و حدود 115 هزار نفر به صورت قراردادی، پیمانی و ساعتی در پستهای بلاسمت فعالیت میکنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی تهران با بیان اینکه حدود 6 هزار واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی تهران مشغول فعالیت هستند گفت: تا پایان تیرماه سالجاری تمامی این واحدها شناسنامهدار میشوند تا نوع تولید، تعداد پرسنل، و بازارهای مصرف و عرضه آنها مشخص شود.
ترکی افزود: در خارج شهرکهای صنعتی نیز 17 هزار واحد تولیدی مشغول فعالیتند که فقط 8 هزار مورد از آنها در حوزه تولید قطعات فعال هستند. تا پایان شهریور ماه نیز پروانههای تولیدی این واحدها راستیآزمایی و بازبینی خواهد شد.
وی گفت: 35 درصد اشتغال در تهران در حوزه صنتعت،< 65 درصد در حوزه خدمات و مابقی در حوزه کشاورزی میباشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی شهر تهران با اشاره به برنامههای دولت در حوزه اشتغال فراگیر گفت: در استان تهران از 1500 میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته که قرار بود به صورت تلفیقی از طرف بانکحها و صندوق توسعه ملی پرداخت شود تنها 300 میلیارد پرداخت شده که رئیس جمهور نیز در خصوص پرداخت کلیه این اعتبارات تا پایان تیرماه به بانکها اولتیماتوم داده است.
ترکی با بیان اینکه در حال حاضر 135 هزار واحد صنفی فاقد پروانه در تهران فعال می باشند گفت: تا پایان برنامه ششم توسعه تمامی این واحدهای صنفی ساماندهی خواهند شد.
وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس جمهور به استان تهران گفت: از 1850 میلیارد تومان تاکنون 1350 میلیارد تومان یعنی بیش از 80 درصد منابع در حوزههای مانند آبرسانی و بهداشت پرداخت شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی شهر تهران با بیان اینکه در سه ماهه نخست سال 65 درصد اعتبارات عمرانی تخصیص یافته است، گفت: پرداخت 1200 میلیارد تومان اعتبار به پروژههای عمرانی به دلیل رشد مالیاتستانی از واحدهای تولیدی در ابتدای سالجاری بوده و این موضوع نشان میدهد رونق و فضای تولید و کسب و کار کشور بازگشته است.