کاهش واردات پوشاک
به گزارش اقتصادنیوز؛ ابوالقاسم شیرازی رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک در گفتوگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به شرایط مطلوب تولیدکنندگان پوشاک در کشور، اظهار کرد: پس از عبور از رکود 2 ساله بازار پوشاک که منجر به تعطیلی ۷۰ درصد واحدهای تولید شده بود، با توجه به شعار حمایت از کالای ایرانی و پشیبانی دولت و اتاق اصناف از تولیدکنندگان پوشاک، جان تازهای به کالید فعالان این حوزه دمیده شده است.
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان پوشاک تصریح کرد: با توجه به نوسانات بازار ارز تهیه مواد اولیه وارداتی و خرج کار با مشکلاتی مواجه هستیم، اما تلاشهایی برای برطرف کردن این موضوع صورت گرفته است تا بتوانیم در کنار بازارهای داخلی صادرات نیز داشته باشیم.
وی با اشاره به ممنوعیت ورود برخی برندها به بازار داخل تأکید کرد: وزارت صمت دستورالعملی برای ممنوعیت واردات برخی برندها را داشت که با توجه به توانایی تولیدکنندگان داخلی نیاز به تولیدات خارجی در کشور نیست و شرکتهای خارجی که مجوز فعالیت واردات دارند با هدف تولید در بازار پوشاک کشور فعالیت میکنند.
شیرازی با بیان اینکه مردم برای حمایت از تولیدات داخلی باید توقع خود را پایین بیاورند و بیشتر حمایت کنند، بیان کرد: تولیدکنندگان داخلی تمام تلاش خود را برای ارائه پوشاک با قیمت و کیفیت مناسب انجام میدهند و در این میان مردم باید در جهت حمایت از تولیدات داخلی توقع خود را پایین بیاورند تا صنعت پوشاک در کشور رشد کند.
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک با انتقاد از واردات بی رویه پوشاک طی سالهای گذشته در کشور بیان کرد: اصلیترین عامل تعطیلی واحدهای تولیدی واردات بی رویه پوشاک بود که با توجه به قوانین جدید این رقم به کمتر از ۲۰ درصد رسیده است.
وی با اشاره به نقش دولت تصریح کرد: با توجه به فعالیت دوباره تولیدکنندگان پوشاک، دولت میتواند در قالب برنامه حمایتی از دریافت مالیات و عوارض صرف نظر کند تا صنعت پوشاک در کشور شکل بگیرد.
به گفته وی؛ ارز برای تأمین مواد اولیه وارداتی پوشاک تخصیص داده شده است.
شیرازی در پایان با اشاره به وضعیت تولیدکنندگان پوشاک پلاسکو گفت: با کلنگ زنی بنیاد مستضعفین در روز عید قربان، قرار شده است ظرف ۲۴ ماه ساختمان پلاسکو ساخته و تحویل ذینفعان داده شود.