تولید دو خودروی برقی آمریکایی توسط فولکس واگن
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت carbuzz، به نظر میرسد که این خودروساز آلمانی میخواهد به منظور پاکسازی تاریخچه آلوده خود، پس از آنکه حدود سه سال پیش به دستکاری و تقلب در نرمافزار مدیریت میزان آلایندگی خودروهای دیزلی تولیدیاش در آمریکا متهم و محکوم شد، تصمیم گرفته است که برای جلب اطمینان مردم و دولتها و همچنین کمک به کاهش میزان انتشار آلایندگی به جو زمین و محیط زیست، به طراحی و تولید خودروهای برقی و الکتریکی پاک روی آورد.
فولکس واگن پس از اعتراف به تقلب، به پرداخت ۴.۳ میلیارد دلار جریمه محکوم شد و هنوز هم با مشکلات حقوقی در آلمان و سراسر جهان مواجه است. این شرکت ۲۲ میلیارد یورو را برای پرداخت خسارت اختصاص داده است و همچنان هم به ایجاد آلودگی در محیط زیست در جهان متهم است. همه این اتفاقات موجب شد این خودروساز به منظور جبران خسارتهای وارده، در کاهش انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای به محیط زیست و تولید خودروهای برقی بکوشد.
اندکی پیش بود که اخباری مبنی بر تلاش فولکس واگن برای تولید ۸۰ مدل خودروی برقی و الکتریکی تا سال ۲۰۲۵ میلادی منتشر شد. اما حالا هنریش ووبکن – مدیر فولکس واگن در ایالات متحده آمریکا – به تازگی اعلام کرده است که دو مدل خودروی برقی اختصاصی برای این کشور طراحی و تولید کند.
به نظر میرسد که این تصمیم فولکس واگن در راستای قانون افزایش تعرفه واردات محصولات اروپایی به آمریکا اتخاذ شده است چراکه وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: با قانون افزایش تعرفه واردات خودروهای اروپایی از سوی گمرک ایالات متحده آمریکا دیگر برای خودروسازان اروپایی صرفه اقتصادی ندارد که خودروهای تولیدی خود را وارد این کشور کنند بلکه ما باید به فکر این باشیم که خودروهایی را در خاک آمریکا و با استانداردهای این کشور به تولید برسانیم.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
با توجه به تغییر سیاستهای جهانی درباره حفظ محیط زیست و مقابله با معضل آلودگی هوا و کاهش انتشار میزان آلایندهها و گازهای گلخانهای، بسیاری از کشورها از جمله انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.