چرا دلار جهانی صعودی شد؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا؛ رابرت لایتیزر، وزیر بازرگانی آمریکا که در جمع نمایندگان مجلس آمریکا حاضر شده بود گفت هنوز برای پیش بینی نتیجه مذاکرات تجاری بین چین و آمریکا زود است و مسائل جدی در مذاکرات وجود دارد.
امیدواریها نسبت به موفقیت مذاکرات بین چین و آمریکا پس از آن شدت گرفت که ترامپ اعلام کرد آماده به تعویق انداختن مهلت در نظر گرفته شده برای مذاکرات است. پیش تر وی تهدید کرده بود در صورت نرسیدن به توافق با چین تا پایان ماه جاری میلادی، بر واردات کالاهایی به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار از چین، تعرفه ۱۰ تا ۲۵ درصدی وضع خواهد کرد.
در معاملات امروز، دلار از شرایط حاکم بر بازار برای بازگشت از روند نزولی روز قبل خود بهره برد و با وجود سخنان جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا مبنی بر اینکه این بانک در خصوص افزایش نرخ بهره رویکرد محتاطانه تری را در پیش خواهد گرفت، شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای مهم جهانی را اندازه میگیرد با ۰.۱۶ درصد افزایش به کار خود خاتمه داد.
هر یورو با ۰.۱۷ درصد کاهش به ۱.۱۳۶۶ دلار رسید. در برابر سایر ارزها، هر پوند به ازای ۱.۳۳۰۷ دلار و هر دلار به ازای ۷۱.۱۸۱۱ روپیه هند، ۱.۴۰۰۹ دلار استرالیا، ۱.۳۱۴۸ دلار کانادا، ۱.۰۰۱۲ فرانک سوئیس، ۱۱۱،۰۴۰۴ ین ژاپن و ۶.۶۸۷۱ یوان چین مبادله شد.
بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه داری آمریکا نیز با افزایش در مقایسه با روز قبل به ۲، ۶۲۶ درصد رسید.