معاون استاندار تهران: کمبود شکر برطرف شد

کدخبر: ۲۸۳۲۴۲
اقتصادنیوز: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با بیان اینکه مشکل کمبود شکر برطرف شد، گفت: اکنون 10 هزار تن شکر در یکی از کارخانه های استان دپو (انبار) شده و آماده تزریق به بازار است.

به گزارش اقتصادنیوز؛ «محمد امامی امین» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بررسی ها نشان می دهد به هیچ وجه مشکل کمبود شکر نداریم و بزودی بازار از این محصول اشباع می شود.
وی یادآورشد: میادین میوه و تره و فروشگاه های زنجیره ای پر از شکر، این محصول تامین شده و و انبارها در حال تخلیه است.
امامی امین اظهارداشت: اگر در بازار کمبودی حس شد به علت وقفه ای بود که مقطعی در عرضه ایجاد شد و تا اشباع بازار از این محصول باید تا آخر هفته جاری صبور بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: 500 هزار تن شکر خام به کشور و وارد کارخانه ها شده و در دست بوجاری است که پس از سفید شدن به بازار عرضه می شود.
وی تاکید کرد: اکنون سه کارخانه شکر استان تهران با تمام ظرفیت فعالیت می کنند و تا آخر هفته جاری بازار از شکر اشباع می شود و مشکلی در عرضه نخواهد بود.
به گزارش ایرنا، درروزهای گذشته کمبود شکر در بازار تهران خبری شده بود.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید