فرصت عقب راندن معامله گران ارزی فراهم شد

گذرگاه حساس در بازار دلار+جدول ونمودار

کدخبر: ۳۶۰۷۹۸
با رسیدن قیمت ها به سقف‌های تاریخی، بازار دلار و سکه در موقعیت حساسی قرار گرفته اند.
گذرگاه حساس در بازار دلار+جدول ونمودار

به گزارش اقتصادنیوز  برخی از معامله‌گران از یک سو به دنبال بردن قیمت به سطوح بالاتر هستند که جذابیت بازار برای ورود تقاضاهای جدید را می‌تواند بسیار بالا ببرد و از سوی دیگر در هراس هستند که بازارساز یک بار دیگر از این نقاط، قیمت را دچار ریزشی قابل توجه کند. اتفاقی که در اواخر تیرماه رخ داد.

 در چنین شرایطی، بازیگران حرفه ای معمولا از معاملات فاصله می‌گیرند و در حالی که تماشاچی اتفاقات بازار هستند، در کمین هستند که خود را با اتفاقات آینده، هماهنگ کنند. این در حالی است که تازه‌کارها با هیجان به دنبال ورود به بازار هستند. آن ها از رشد بیشتر قیمت و جا ماندن از بازار هراس دارند. بازیگران حرفه ای تا سقف شکسته و قیمت بالای آن تثبیت نشود، با قدرت در محدوده خرید قرار نمی گیرند؛ همین مساله می تواند فرصت مناسبی را در اختیار بازارساز قرار دهد که با قدرت نمایی، کمی قیمت ها را از سقف های تاریخی دورتر کند.

روند تغییرات قیمت دلاردر هفته سوم شهیرویر

سکه در پیچ تاریخی 

سکه روز پنج شنبه در مقطع کوتاهی مرز 12 مییلون تومانی را لمس کرد و در اواخر روز روی عدد 11 میلیون و 970 هزار تومان قرار گرفت؛ سکه در تمام ادوار تاریخ، در چنین سطح قیمتی به کار خود پایان نداده بود. برخلاف سکه، روز پنج شنبه دلار وضعیت آرام تری داشت و معامله گران عمدتا سعی کردند با حفظ سطح 25 هزار و 500 تومانی به دنبال بردن دلار به کانال 26 هزار تومانی باشند. آخرین قیمت دلار در محدوده 25 هزار و 650 تومانی ثبت شد که بسیار نزدیک به سقف تاریخی 25 هزار و 900 تومانی بود. به طور خلاصه وضعیت معامله گران ارز و سکه در روز پنج شنبه با هم متفاوت بود. سکه بازان با هیجان به دنبال شکستن مرز مقاومتی 12 میلیون تومانی بودند؛ حال آنکه برای بازیگران دلار، محکم کردن کف قیمتی اهمیتی بیشتری داشت. درهم کاران هم در روز پنج شنبه بیشتر تلاش می‌کردند که سطح 7 هزار تومانی را حفظ کنند. فضای احتیاطی در 2 بازار درهم و دلار مشهود بود. 

روند تغییرات قیمت سکه در هفته سومشهیرویر

درخشش دوباره سکه کوچک

ربع سکه یک بار دیگر در صدر جدول بازدهی هفتگی قرار گرفت. این فلز گران بها که در هفته منتهی به 14 شهریور، بیشترین بازدهی را به دست آورده بود، در هفته جاری نیز بیش از 5/7 درصد رشد کرد و  از قیمت 3 میلیون و 160 هزار تومان به بهای 3 میلیون و 400 هزار تومان رسید. سکه امامی با ثبت 6.9 درصد افزایش در رتبه دوم جدول بازدهی قرار گرفت. این فلز گران بها طی این هفته یک کانال قیمتی را تقریبا طی کرد و از نقطه 11 میلیون و 200 هزار تومانی به نقطه 11 میلیون و 970 هزار تومانی رهسپار شد.

جدول تغییرات قیمت سکه در هفته سومشهیرویر

دلار هم در هفته منتهی به 21 شهریورماه، با قدرت از کانال 24 هزار تومانی عبور کرد و با 6 درصد رشد، فاصله خود را با مرز 26 هزار تومانی، به 350 تومان رساند. بدترین بازدهی هفتگی هم مانند هفته گذشته متعلق به شاخص کل بورس بود. این شاخص در هفته ای که گذشت، 4 ونیم درصد از ارزش خود را از دست داد. 

جدول بازدهی بازارها در هفته سوم شهیور

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید