عامل اقتصادی خلع سلاح آمریکا
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، رئیسجمهوری در این جلسه با اشاره به اینکه روسای قوای سهگانه بر این موضوع تاکید دارند که باید از سرمایهگذاری به خوبی حمایت کرده و این حمایت از طرف سه قوه باید انجام گیرد، گفت: ما بهدنبال این هستیم که یک بسته حمایتی جدی برای سرمایهگذاری داخلی و خارجی، آماده کنیم و با حمایت سه قوه از این بسته، بتوانیم در نحوه اجرا و عمل همدیگر را یاری کنیم. وی تصریح کرد: امروز بهخوبی میتوانیم سرمایه داخلی و خارجی را جذب کنیم و اگر سرمایه به خوبی جذب شود، حربهای که آمریکاییها در دست گرفتهاند، به شدت کند میشود؛ چراکه ما با آمریکا ارتباط اقتصادی نداشته و آنها نیز در کشور ما سرمایهگذاری ندارند. ما با آمریکاییها تجارتی نداریم و اگر بتوانیم با سایر جهان ارتباط بسیار تنگاتنگی در زمینه اقتصادی داشته باشیم آنها هم دیگر یا نمیتوانند از حربه تحریم استفاده کنند یا اگر هم بخواهند استفاده کنند، تاثیرگذار نخواهد بود.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه سران سه قوه در این جلسه درباره تحریمهای اخیر آمریکا و اقداماتی که باید در برابر این تحریم و برای مقابله بهمثل انجام شود، گفتوگو کردند، افزود: نمونه این اقدامات کاری است که مجلس شورای اسلامی در دست اقدام دارد و انجام خواهد داد و البته این بحث به تفصیل در جلسه هیات نظارت، بهطور جزئیتر دنبال میشود تا آمریکاییها بدانند بیشترین خسارت را از اینگونه اقدامات خود آنها خواهند برد و این کارها، آنها را در جهان منزوی خواهد کرد.
سران سه قوه پیش از این نیز در همایش قوهقضائیه که تیرماه گذشته برگزار شد بر لزوم امنیت سرمایهگذاری و امنیت اقتصادی در کشور تاکید کرده بودند. به این ترتیب این دومین بار است که سران سه قوه بر امنیت سرمایهگذاری داخلی و خارجی تاکید میکنند از این رو این موضوع میتواند برای سرمایهگذاران نوید بخش باشد. تاکیدبر امنیت سرمایهگذاران داخلی و خارجی در شرایطی صورت میگیرد که تاکنون بسیاری از چهرههای سیاسی و کارشناسان برجسته اقتصادی از روشن نبودن رویکرد کشور نسبت به جذب سرمایهگذاری و عدماجماع ملی دراین زمینه انتقاد داشتند. به باور برخی از این کارشناسان، تصمیمگیران باید به مقوله برونگرایی بهعنوان یکی از مباحث مهم در اقتصاد توجه داشته باشند. حالا با تاکید مجدد سران سه قوه بر امنیت سرمایهگذاری میتوان از آن بهعنوان پاسخی به دغدغه کارشناسان و سیاسیون در جذب سرمایهگذاریهای خارجی و داخلی یاد کرد.
فصل شروع همدلی و همکاری
رئیسجمهور پس از این نشست مشترک، با بیان اینکه بعد از دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در سال 96 منتظر فرصتی بودیم که روسای سه قوه راجع به موضوعات مهم کشور و مسائل داخلی و خارجی با هم بحثی داشته باشیم و امروز این توفیق حاصل و جلسه بسیار خوبی تشکیل شد، گفت: اکنون فصل شروع همدلی و همکاری است و دیگر دوران انتخابات تمام شده و همه باید دست به دست هم دهیم تا مطالبات مورد نظر در زندگی مادی و معنوی مردم را پاسخ دهیم.روحانی تاکید کرد: در این جلسه راجع به وحدت و انسجام بیشتر داخلی میان قوای سهگانه و همه نیروهایی که در مسیر خدمت تلاش میکنند، مباحثی میان سران سه قوه مطرح شد.
گفتوگو در مورد تولید و اشتغال
رئیسجمهور با اشاره به اینکه در زمینه مسائل اقتصادی، بهویژه در بخش تولید و سرمایهگذاری نیز با هم گفتوگو کردیم، افزود: امروز تولید، اشتغال و رونق اقتصادی که باید در کشور ایجاد شود، بسیار حائز اهمیت است.روحانی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز در جایگاهی است که کسی نمیتواند به عظمت آن صدمهای وارد کند، خاطرنشان کرد: امروز بین قوای سهگانه و سایر ارکان نظام، تحت نظر مقام معظم رهبری، وحدت و انسجام وجود داشته و همه قوا از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که حامی این نظام هستند، حمایت خواهند کرد و کسی نخواهد توانست صدمهای به قدرت نیروهای مسلح ما وارد کند.رئیسجمهور اظهار کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج مستضعفین، نیروی انتظامی و سایر نیروهای امنیتی، مورد حمایت ملت، رهبری و سه قوه هستند و انشاءالله با استحکام راه مان را ادامه خواهیم داد.
روحانی ادامه داد: دولت دوازدهم با وحدت و هماهنگی بیشتر با مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه، در راستای محقق کردن مطالبات و خواستههای مردم تلاش خواهد کرد.