سوء استفاده سارق گوشی از تصاویر خصوصی افراد
وی افزود: پس از اخذ این مرجوعه قضایی بلافاصله مراتب در دستور کار کارآگاهان پلیس فتا استان قرار گرفت و طی تحقیقات اولیه صورت گرفته بر روی صفحه شبکه اجتماعی شاکیه و با بررسی های فنی و اطلاعاتی به عمل آمده متهم به هویت معلوم شناسایی گشت.
سرهنگ محمدنژاد ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا استان طی هماهنگی با مرجع محترم قضائی متهم را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و تجهیزات رایانهای و همچنین تلفن همراه مسروقه توسط وی را جمع آوری و به مقر این پلیس انتقال دادند. متهم پس از حضور در این پلیس و مشاهده ادله موجود به بزه انتسابی اقرار نموده و اظهار کرد؛ گوشی همراه شاکیه را در ازدحامی که بر اثر یک درگیری رخ داده بود سرقت نمودم و در ادامه پس از بازگشایی گوشی، اقدام به سوء استفاده از اکانت شبکه اجتماعی شاکیه نمودم.
وی گفت: پس از تکمیل تحقیقات، پرونده به همراه متهم جهت سیر مراحل قانونی تحویل دادسرا گردید.
رئیس پلیس فتا استان مازندران با بیان اینکه تصاویر خصوصی و خانوادگی خود را در گوشیهای همراه و یا رایانههای که متصل به اینترنت هستند ذخیره نکنید، به کاربران توصیه کرد: با قرار دادن رمز پین گوشی و همچنین رمز گذاری برروی فایلهای خود در تلفن همراه و همچنین قرار دادن پسورد بر روی اپلیکیشنهای شبکههای اجتماعی که بر روی گوشی هوشمند نصب میباشد، مانع از دستیابی افراد سودجو به اطلاعات آن گردید.
وی ادامه داد: مراقب عکسها و تصاویر خصوصی خود بوده و به هیچ عنوان عکسهای شخصی و خانوادگی خود را در شبکههای اجتماعی قرار ندهید.