افزایش تعداد مبتلایان به‌ «ای. ال. اس»

کدخبر: ۱۵۶۰۹۷
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: افراد ۴۵ الی ۷۵ سال در خطر ابتلا به بیماری ای. ال. اس هستند.

آرمان مرادی متخصص مغز و اعصاب در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه در بیماری ALS، سلول های عصبی بیماران رو به زوال است، گفت: ای. ال. اس یک بیماری عصبی پیشرونده است که حرکت ماهیچه ها را کنترل می کند.

این متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه بیماری A.L.S مخفف کلمه اسکلروز جانبی آمپوتروفیک است، اظهار داشت: این بیماران دچار درد در نواحی ماهیچه های ساعد، سر و گردن و دست و پا می شوند.

وی با بیان اینکه A.L.S یک بیماری بدخیم است، تاکید کرد: طول عمر بیماران ۳ الی ۶ سال است که به مرور زمان این بیماری، سیستم های عصبی بدن افراد را ازبین می برد.

به گفته این متخصص مغز و اعصاب، تعداد مراجعانی که علایم این بیماری را دارند به مراکز درمانی افزایش داشته است و افراد سنین ۴۵ الی  ۷۵ سال در خطر مبتلا به ای ال اس هستند.

مرادی با اشاره به اینکه ژنتیک، سن و جنس از عوامل ایجاد این بیماری است، عنوان کرد: ۱۵ درصد از مبتلایان به A.L.S از والدین خود این بیماری را به ارث برده اند.

مرادی با بیان اینکه ALS بر سیستم عصبی نخاعی تاثیر می گذارد، تصریح کرد: ماهیچه های بیماران ای. ال. اس به مرور زمان ضعیف و در نتیجه فلج می شوند.

وی با بیان اینکه ترک سیگار و قرار نگردر معرض مستقیم سرب قرار نگرفتن باعث کاهش این بیماری می شود، افزود: تنگی نفس، پیچ خوردگی پا، گرفتگی عضلات، کم آبی بدن، سو تغذیه، خستگی مفرط، حالات خفگی، خندیدن یا گریستن بی اراده و ضعف ماهیچه ها از علایم بیماری ALS است.

این متخصص مغز و اعصاب با اشاره به راه های تشخیص این بیماری بیان کرد: با انجام آزمایش خون، تجزیه و تحلیل مایع نخاع و اسکن MRI می توان این بیملری را تشخیص داد.

به گفته مرادی، با تجویز پزشک مصرف داروی ریلوزوله باعث کاهش درد بیماری ای. ال. اس می شود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید