کولبران سمبل مظلومیتاند
بابک رستمپور در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: وجود کولبر در جامعه امروز فاجعهای عظیم به حساب میآید که ناشی از شکاف بزرگ اقتصادی بین میدان اجرا و میدان خدمت است.
وی با اشاره به تامین هزینههای یک انسان از کودکی تا جوانی و اینکه جامعه تا چه اندازه برای رشد و شکوفایی آن هزینه میکند، اضافه کرد: کولبری وقتی تبدیل به شغل شد که فرد از روی ناچاری برای تامین نیازهای اولیه زندگی تَن به حمل باری را میدهد که گاها از وزن خود کولبر هم بیشتر است .
رستم پور در ادامه کولبران را انسانهای شریفی دانست که در نبود درآمد و شغل پایدار و مولد، خود را به دست کوران حوادث و اتفاقات پیش بینی نشده میسپارند ودر این راه نیز متاسفانه جان خود را از دست میدهند.
وی گفت: جای بسی تاسف است که در قرن 21 شاهد چنین صحنههای دردآوری هستیم که به خاطر تامین معیشت و مخارج زندگی، جوانان و میانسالان باید جان بدهند که امیدوارم این تلنگری به تمامی مسئولان و سرمایه داران و سرمایه گذاران زده باشد که فکری اساسی برای تحول در جامعه مرزنشین کنند و با احداث کارخانجات، تولید مولد و اشتغال پایدار در حفظ سرمایههای جوان مملکت بکوشند.
شهردار بانه مشکلات کولبران را فقط مختص آنان ندانست و اظهار کرد: این وضعیت ناهمگون کولبران در صورت چاره نکردن، گریبان سرمایهداران را نیز خواهد گرفت، زیرا رفاه نسبی در جامعه وقتی نمود پیدا میکند که هم اطرافیان و هم جامعه در آرامش و رفاهی نسبی باشند.
وی در پایان گفت: امیدوارم حاکمیت در تمامی بخشهای خصوصی، دولتی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی تمهیداتی اختیار کند که سرمایهداران، کارفرمایان و کارگران بتوانند از اشتغال مولد پایدار و رفاه نسبی بهرهمند شوند، تا بار دیگر شاهد این منظرههای دلخراش در هیچ جای ایران نباشیم و هیچ انسانی، دیگر برای نان جان ندهد.
لازم به ذکر است؛ طی چند روز گذشته ریزش بهمن در حوالی روستای «بیوران علیا» در 10 کیلومتری سردشت آذربایجان غربی، منجر به جان باختن چهار تن از کولبران و وارد آمدن جراحات و آسیبهایی به شماری دیگر از آنان شد.