جوانانی که بی دندان می شوند!

کدخبر: ۱۶۱۱۱۷
با توجه به تحقیقات صورت گرفته سن بی دندانی در کشور رو به کاهش است.

دکتر ابراهیم صادقی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه حفظ و نگهداری دندان‌های شیری از اهمیت بسزایی برخوردار است، اظهار کرد: باید از خراب‌ شدن پیش از موعد آن‌ها جلوگیری کرد.

وی افزود: سن افتادگی و از دست دادن دندان‌های شیری کودکان از شش تا 12 سالگی است و در غیر این‌صورت ممکن است باعث تأخیر در رویش دندان‌های دائمی شود.

صادقی با اشاره به پایین آمدن سن بی‌دندانی و پوسیدگی دندان در افراد، تصریح کرد: رژیم غذایی شیرین، افزایش مصرف نوشیدنی‌های شیرین و تنقلات، عدم رعایت بهداشت دهان شامل مسواک و نخ دندان از جمله عوامل پوسیدگی دندان و بی‌دندانی هستند.

این متخصص رادیولوژی فک و صورت ادامه داد: عدم مراجعه مداوم و مستمر به دندانپزشکی برای بررسی وضعیت‌ سلامت دندان‌ها و بالا بودن تعرفه‌ دندانپزشکی نیز در پوسیدگی دندان دخیل هستند.

وی با اشاره به برخی مشکلات در درمان بیماری‌های دهان و دندان کودکان، افزود: متاسفانه کار با کودکان همواره سخت است؛ چرا که عمدتا همکاری بسیار ضعیفی با تیم درمان دارند. ضمن اینکه کوچک بودن حفره دهان، کوچک‌ بودن دندان و... نیز مشکلاتی در روند درمان یا ترمیم دندان‌ها در کودکان ایجاد می‌کند.

صادقی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا دیابت عامل پوسیدگی دندان است، اظهار کرد: افراد مبتلا به دیابت به علت اختلال در تولید کلاژن لثه و بافت نرم دهان، سریع‌تر با بیماری‌های لثه مواجه می‌شوند، ولی این موضوع در پوسیدگی دندان اثر سوء ندارد.

این متخصص رادیولوژی فک و صورت در پایان خاطرنشان کرد: در صورت طولانی مدت بودن التهاب و عفونت لثه لازم است به دندانپزشک مراجعه شود، زیرا ممکن است عفونت لثه وارد جریان خون شود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید