با این روش تمیز کردن گوش آسیب نمی بیند!

کدخبر: ۱۶۷۹۸۱
جرم گوش از ترشحات طبیعی و ضروری بدن محسوب می‌شود که از گوش مراقبت کرده و وجود این جرم برای حفظ نرمی و سلامت مجرای گوش خارجی لازم است.

الو دکتر؛ کسانی که سعی می‌کنند گوش خود را به طور مداوم تمیز کنند، ممکن است مشکلاتی را برای گوش خود ایجاد کنند، چون پوست کانال گوش و همین طور پرده‌ گوش از ظریف‌ترین نقاط پوستی بدن به شمار می‌آیند. بنابراین ضروری است که نسبت به این بخش از بدن حساس‌تر باشیم. استفاده از گوش پاک کن اگر چه روشی معمول به حساب می‌آید، اما به هیچ عنوان یک روش علمی نیست.

جرم گوش که به آن موم نیز گفته می‌شود، ترکیبی از چربی، سلول‌های پوستی جدا شده از داخل گوش و ترشحات غدد ترشح کننده‌ گوش در کانال گوش خارجی است.

برای تمیز کردن گوش نباید چیزی داخل گوشتان فرو کنید، زیرا گوش‌ها خودشان با موادی که ترشح می‌کنند، نقش پاکیزگی گوش را بر عهده دارند.

برای خاراندن گوش یا خارج کردن جرم گوش، گوش پاک کن، سنجاق، انگشت دست و هر چیز دیگری را وارد گوشتان نکنید، زیرا با این کار جرم را بیشتر به سمت داخل گوش هل می‌دهید که می‌تواند گوش را کیپ کند و شنوایی شما کم شود.

از جمله عواملی که نشان دهنده‌ پر شدن گوش از جرم است می‌توان به درد گوش و احساس کیپ بودن گوش، کاهش شنوایی، صدای وز وز در گوش و خارش و خروج ترشحات از گوش اشاره کرد.

جرم گوش تا زمانی که باعث انسداد کامل کانال گوش نشود، افت شنوایی به همراه ندارد و حتی ممکن است فرد متوجه پر شدن گوشش نشود، اما هنگامی که انسداد کانال کامل شد، فرد متوجه کیپ شدن گوش و افت شنوایی می‌شود. معمولاً این اتفاق در زمان استحمام ایجاد می‌شود، زیرا ورود آب به داخل کانال گوش باعث حجیم‌تر شدن جرم گوش موجود در کانال گوش می‌شود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید