بیمارانی که برای تسکین درد باید 20میلیون هزینه کنند!

کدخبر: ۱۷۱۰۲۹
جای تاسف است که بیمار برای گرفتن داروهایش در صف انتظارهای چند صد نفره با داشتن خونریزی بنشیند متاسفانه نگاه بنگاهداری حاکم بر سازمان‌های بیمه گر به جای آنکه به فکر سلامت بیماران باشند در حال ارائه طرح و نقشه برای افزایش درآمدهای خود هستند.

به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، کانون هموفیلی ایران نگرانی شدید خود را از مداخله این سازمان‌ها در امر درمان و پروتکل‌های درمانی بیماران اعلام داشته و تاکید می‌کند این مداخله که با نگاه بنگاهداری در حوزه سلامت و کاهش هزینه سازمان‌های بیمه گر به زور اهرم‌های اقتصادی و سیاسی انجام می‌شود بازی با سلامتی بیماران است. ما توجه سازمان‌های نظارتی کشور از جمله سازمان بازرسی کل کشور و مجلس شورای اسلامی و هچنین سازمان نظام پزشکی را به این تخلفات جلب می‌کنیم.

به هر حال پس از سالها انتظار برای اجرای یکی از مهمترین اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران چند سال است طعم شیرین امنیت درمانی را در سایه منابع ملی کشور به موازات امنیت مرزهای کشورمان چشیده اند و میزان رضایتمندی مردم از عملکرد وزارت بهداشت و سکاندار این وزارتخانه در این دوره در تاریخ پس از انقلاب شکوهمند اسلامی بی نظیر بوده است.

متولی امر درمان و دارو وزارت بهداشت است و سازمان‌های بیمه گر بنا بر وظایف ذاتی خود پوشش دهنده این خدمات هستند. این سازمان‌ها ضرورت دارد با درک شرایط بیماران امکان دسترسی آنان را به دارو و درمان هر روز سهل‌تر کنند.

جای تاسف است که بیمار برای گرفتن داروهایش در صف انتظارهای چند صد نفره با داشتن خونریزی بنشیند متاسفانه نگاه بنگاهداری حاکم بر سازمان‌های بیمه گر به جای آنکه به فکر سلامت بیماران باشند در حال ارائه طرح و نقشه برای افزایش در آمدهای خود هستند.

همچنین در نامه همایون یوسفی - نماینده مجلس شورای اسلامی مردم ایران به وزیر رفاه در رابطه با محروم کردن بیماران از دفترچه خاص تامین اجتماعی آمده است: خارج کردن جمع وسیعی از بیماران هموفیلی از شمول خدمات خاص سازمان تامین اجتماعی با 20 سال سابقه از این نوع تصمیمات منفعت طلبانه بود که این سازمان علیرغم اعتراضات وسیع بیماران و انجمن حامی آنان با اصرار آنرا اجرایی کرد و برایش مهم نبود هزینه‌های درمان این بیماران در سبد اقتصادی خانواده افزایش می‌یابد.

این سازمان‌ها هیچگونه تخصصی در حوزه درمان بیماران نداشته و دارو را وجه نقدی می‌بینند که به بیمار تحویل می‌دهند. سازمان‌های بیمه گر درک نمی‌کنند که در مواردی درد بیمار با 20 میلیون تومان دارو در یک نوبت تسکین می‌یابد. این همان موضوعی است که وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت به خوبی درک می‌کند و سالهاست این وزارتخانه این بیماران را مدیریت می‌کند و حاصل آن این است که امید به زندگی در بیماران هموفیلی و دیگر اختلالات انعقادی به امید به زندگی مردم ایران کاملاً نزدیک شده است.

براین اساس کانون هموفیلی ایران از دولت دوازدهم درخواست دارد طرح تحول سلامت را ادامه داده و ابراز امیدواری می‌کند سکاندار این وزارتخانه دکتر هاشمی، که بی تردید زبده‌ترین وزیر بهداشت پس از انقلاب است، همچنان وزیر این وزارت خانه بمانند.

کانون هموفیلی ایران از بالاترین مقام اجرایی کشور از جمله رئیس جمهور، ریاست مجلس شورای اسلامی و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخواست می‌کند به این آسیب بزرگ رسیدگی کنند. ساختار اختلاطی وزارت کار و تعاون رفاه اجتماعی اساساً این وزارتخانه را در هر سه حوزه ناکارآمد کرده است. این در حالی است که یکی از پایه‌های مهم رفاه اجتماعی انواع بیمه‌های درمانی و اجتماعی است.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید