رژیم های خودسرانه چه برلایی بر سر ما می آورند؟

کدخبر: ۱۸۲۶۱۴
درمان چاقی باعث کاهش ابتلا افراد به بیماری های قلبی، سکته مغزی، دیابت و سرطان‌ها می شود اما انجام تخصصی رژیم درمانی نقش مهمی در این امر دارد.

مهدی شادنوش، متخصص تعذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به این که چاقی در افزایش فشار خون؛ کلسترول، تری گلیسرید و قند خون نقش مهمی دارد، بیان کرد: چاقی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، دیابت، مشکلات استخوانی مفصلی و بسیاری از سرطان‌ها را افزایش می دهد.

اوافزود: وقتی بین دریافت و مصرف انرژی تعادل برقرار نشود، انرژی مازاد به صورت چربی در بدن تجمع پیدا می کند، وجود یا عدم وجود چاقی نه فقط با اندازه گیری وزن بدن بلکه با اندازه گیری چربی بدن تعیین می شود.

شادنوش با بیان این که افراد باید نسبت به کاهش وزن خود اقدام کنند، ادامه داد : هدف از درمان چاقی، کاهش وزن و حفظ آن برای مدت طولانی است و گام اول برای تحقق این مهم ، کاهش وزن به میزان 10 درصد از وزن کل بدن در طول 6ماه است.

این متخصص تغذیه ورژیم درمانی تصریح کرد : میزان کاهش وزن باید بین نیم تا یک کیلوگرم در هفته باشد و بعد از 6 ماه باید وزن کاهش یافته برای مدتی حفظ شود.

شادنوش در بیان راههای درمان چاقی اظهار کرد: رژیم درمانی، افزایش فعالیت بدن، اصلاح شیوه زندگی  دارو درمانی و جراحی از جمله روش های درمان چاقی محسوب می شوند.

 به گفته او افراد بر ای کاهش وزن و استفاده از روش‌های مختلف حتما باید با پزشک متخصص مشورت کرده و خودسرانه اقدام به کاهش وزن نکنند زیرا ممکن است اثرات مخربی برای سلامت آنان در پی داشته‌ باشد.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید