وحشت تروریست ها از ورود ارتش سوریه به استان ادلب
به گزارش ایرنا :ارتش و نیروهای مسلح این کشور در آخرین عملیات خود در شمال استان حماه و در ادامه مبارزه با گروه تروریستی جبهه النصره و تروریست های وابسته، روستاهای ام تریکه، ام حزیم، بلیل، تپه رجم الاحمر، تل شطیب و روستای الزبادی و تل بولص را آزاد کردند.
با این پیشروی، ارتش سوریه به مرزهای اداری استان ادلب که به طور کامل در اشغال تروریست هاست رسید و از برخی مناطق وارد این استان شد.
هراس ناشی از ورود ارتش به بزرگترین منطقه حضور تروریست ها در شمال غرب سوریه، همه گروه های تروریستی را دربرگرفته است.
برغم درگیری شدید جبهه النصره با دیگر گروه های تروریستی و سرکوب آن ها در مناطق مختلف استان ادلب، هم اکنون این گروه ها برای نجات خود، دشمنی را کنار گذاشته و به یاری گروه تروریستی جبهه النصره شتافته اند.
این روزهای صفحه های مجازی شیوخ تروریست ها و فعالان رسانه های حامی تروریست ها از درخواست ها برای اتحاد گروه های تروریستی در مقابل ارتش سوریه و عملیات آینده آن ها در استان ادلب پر شده است.
فعالان رسانه ای تروریست ها در فضای مجازی،هدف آینده ارتش سوریه در پاکسازی شهرک ابودالی و سپس شهرک های المشهد، الرویضه، تل خنزیر، تل المقطع تا مریجب المشهد و مشیرفه الطوبیه می دانند و از عملیات ارتش، همزمان با پیشروی در محور الرهجان که پیشروی خوبی داشته است خبر می دهند.
براساس اعلام منابع میدانی، ارتش سوریه تحرک آرامی را از سه محور شمال شرق حماه، اثریا - الشاکوسیه و جنوب غرب خناصر به سوی فرودگاه نظامی ابوظهور در غرب استان ادلب و نزدیک مرزهای استان حلب آغاز کرده است.
براساس توافق انجام شده در نشست آستانه ۶، باید گروه تروریستی النصره از فرودگاه ابوظهور اخراج و ترکیه نیروهای محدودی را به عنوان ناظر در این منطقه مستقر کند.
با وجود استقرار نیروهای ترکیه در سه منطقه از غرب استان حلب و عبور این نیروهای و تجهیزات آن ها از مناطق تحت تسلط جبهه النصره در استان ادلب، تاکنون تغییری در استقرار تروریست های النصره ایجاد نشده است.
یک منبع آگاه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: براساس توافق آستانه، گروه های تروریستی مورد حمایت ترکیه باید تا پشت جاده اصلی حماه - حلب که از معره النعمان، خان شیخون و سراقب استان ادلب عقب نشینی کنند.
وی که خواست نامش فاش نشود اضافه کرد: تاکنون اقدامی برای این عقب نشینی از سوی ترکیه به عنوان کشور ضامن اجرای این توافقف انجام نشده است و براین اساس باید این تروریست ها را با عملیات نظامی به عقب راند.
ترس شدید جبهه النصره از ورود ارتش سوریه به استان ادلب درحالی افزایش یافته است که این گروه تروریستی در روزهای اخیر عقب نشینی های گسترده ای در مقابل گروه تروریستی داعش در شمال استان حماه و جنوب شرق استان ادلب داشته است.
با نگاهی کلی به رسانه های مخالف سوریه و نزدیک به تروریست ها، می توان دریافت که دلیل عقب نشینی گروه تروریستی جبهه النصره در مقابل داعش و واگذاری بیش از ۳۰ روستا به آن، مخالفت برخی عناصر و یگان های النصره با جنگیدن با برادر ایمانی خود در گروه تروریستی داعش بوده است.
در همین حال براساس اعلام منابع میدانی، نیروهای ویژه ارتش سوریه به فرماندهی سرتیپ سهیل حسن نیز پس از سرکوب داعش در استان دیرالزور به سوی شمال استان حماه حرکت کرده اند و برای عملیاتی سنگین برای ورود به استان ادلب آماده می شوند.
ببرهای ارتش سوریه یکی از یگان های ارتش این کشور است که موفقیت های مهمی در سال های گذشته در مناطق مختلف این کشور بویژه در شکست محاصره فرودگامه نظامی کویرس، آزادسازی ریف حلب و شرق استان رقه، شکست محاصره شهر دیرالزور و آزادسازی ساحل غربی فرات داشته است.
تروریست های موجود در استان ادلب در چند روز گذشته با دعوت سران خود، تلاش هایی را برای اتحاد آغاز کرده اند.
براساس رصد رسانه های مخالف و صفحه های تروریست ها در فضای مجازی، زمزمه هایی از ایجاد تشکیلاتی مانند &#۳۹;جیش الفتح&#۳۹; که برای تسلط کامل بر شهر ادلب تشکیل شده بود به گوش می رسد.
جبهه النصره قراراست برای جلب نظر دیگر گروه های تروریستی و همراه کردن آن ها در نبرد آینده با ارتش سوریه، اعضای زندانی و بازداشتی دیگر گروه های تروریستی را آزاد کند.
اما با وجود این زمزمه ها درباره تشکیل اتاق عملیات مشترک در استان ادلب، گروه تروریستی &#۳۹;نورالدین الزنکی&#۳۹; از گروه های جدا شده از تحریرالشام(جبهه النصره) اعلام کرد که توافقی درکار نیست و اطلاعات منتشر شده صحت ندارد.
دفتر رسانه های گروه تروریستی جیش الاحرار از دیگر تشکیلات جدا شده جبهه النصره نیز در بیانیه ای اعلام کرد که جزییات چنین توافقی هنوز مشخص نشده است و آنچه در رسانه ها منتشر شده مورد تایید نیست.
گروه تروریستی جبهه النصره که در ماه های گذشته به شدت دیگر گروه های تروریستی را در استان ادلب سرکوب کرده و بر مناطق، نهادها و منابع حیاتی آن مسلط شده بود، با نزدیک شدن عملیات ارتش سوریه در استان ادلب، حاضر به ائتلاف با آن ها شده است.
برخی از رسانه ها نیز دلیل اصلی پذیرش چنین توافقی از سوی جبهه النصره را ناتوانی این گروه برای مقابله با ارتش سوریه و نیروهای هم پیمان می دانند.
جبهه النصره هم اکنون از ترس عملیات ارتش سوریه و شکست در برابر آن و جذب کمک و پشتیبانی دیگر گروه های تروریستی، پذیرفته است که حقوقی را که از آن ها ضایع کرده است به آن ها بازگردند.