واویلا از رأی ندادن ایران علیه میانمار!
یک: دولت در رای گیری قعطنامه روهینگا شرکت نکرد. دلیلش این است « شرکت دولت در این رای گیری به معنای پذیرش سازوکار تنظیم گزارش های ضد حقوق بشری سازمان ملل علیه خودش است». این بدان معناست که ایران پذیرفته نقض سیستماتیک حقوق بشر در کشور رخ می دهد و حقوق هم جنس بازان، سلطنت طلبان، گروه های تجزیه طلب کردی و بلوچی و همچنین قانون مالکیت بدن پیرامون روسپی گری را محترم نشمرده و در واقع حق تعیین سرنوشت برای ازادی و جدا شدن کردستان، خوزستان، ترکمن صحرا، بلوچستان و.. را نقض و با استفاده از عنوان حجاب اجباری بسیاری از ازادی های مدنی را سلب کرده است. در کنار آن با دینی نگری در مسائل سیاسی همچون داعش یک نظام سیاسی افراطی است و به جرم روابط جنسی ازادانه، افراد زیادی را سنگسار کرده است!
دو: همین چند روز قبل قعطنامه ای علیه ایران توسط کانادا در صحن سازمان ملل با همین شیوه تنظیم شد و به رای بالایی تصویب رسید. این قعطنامه را بگیرند و مطالعه کنند تا متوجه شوند در نقض نگراش این قطعنامه چه سازوکارهایی وجود دارد. عدم شرکت ایران به معنای عدم قبول سازوکار تنظیم گزارش است. این قعطنامه در کمیته سوم مجموع عمومی تصویب شده است. همان کمیته ای که بارها ایران را به نقض همجنس گرایان و دعا موضوع دیگر محکوم کرده است. به واقع پذیرش ان پذیرش سازوکار تنظیم گزارش بوده که ایران با عدم شرکت نه رای مخالف آن را نپذیرفت.
سه: دولت جمهوری اسلامی ایران با عدم شرکت بیانیه ای مطبوعاتی رسمی صادر کرد و گفت: «وضعیت دردناک بیش از نیم میلیون پناهنده که اکثریت آنها را زنان و کودکان تشکیل دادهاند و از بیم جانشان از خانههای خود در روهینگیا گریختهاند بسیار دردناک و تاسفبار است. عمق فاجعه در این پرونده تاسف و تاثر بسیاری را در مردم سرتاسر جهان جدا از دین و ملیت آنها برانگیخته است. تبعیض علیه مسلمانان روهینگیا منجر به قربانی شدن افراد بسیاری شده است. آنچه مبرهن است این است که بیرون راندن مردم از وطنشان و کوچ دادن اجباری آنها به سمت یک کشور دیگر مشکلات ریشهدار و عمیق پیرامون وضعیت آنها در میانمار را حل و فصل نمیکند. ما همچنان از دولت میانمار میخواهیم که به این درد و تالم طولانی رسیدگی کند و حقوق جامعه مسلمانان خود را که یکی از بدیهیترین آنها احترام به حق شهروندیشان است، رعایت کند.» دولت رسما با این کار خود را از وضع تحریم های جدید نجات داد و از سازوکار سازمان ملل اعلام برائت کرد و تاکید میکنم رسما جنایت علیه مردم میانمار را محکوم کرد. از طرفی تاکید دارد: «جدا از جدیت شرایط موجود در میانمار، ایران که خود هدف قطعنامههایی از کانال کمیته سوم بوده است همچنان به این موضع پیشین خود پایبند است که ادامه سوءاستفاده از این کمیته برای نیل به اهداف سیاسی آن را از اینکه جایگاهی برای احقاق حقوق بشر یا محلی برای رسیدگی به نقض این حقوق باشد دور ساخته است. براین اساس جمهوری اسلامی ایران در مسیر صدور قطعنامه از این کانال قرار نمی گیرد.»
چهار: متاسفانه یا دوستان انقلابی ما آنقدر بی سواد شده اند که این چنین قلم می زنند یا کینه ای نسبت به ارکان انقلاب پیدا کردند که باید درمان شود یا اینکه بدتر از همه توسط یک سرویس اطلاعاتی دشمن وارد بازی خطرناکی شده اند که معلوم نیست به کجا می رسد. کمی بی اندیشیم قبل از زنده باد و مرده باد.