10 دروغ شاخدار و خنده داری که در مورد اغتشاشات اخیر گفته شد! + عکس

کدخبر: ۱۹۶۵۹۷
فارس: دروغ‌پردازی، شایعه افکنی و سیاه‌نمایی سه حربه‌ای است که رسانه‌ها و کانال‌های تلگرامی معاند در جریان آشوب اخیر کشور علیه ملت ایران به کار می‌گیرند.
10 دروغ شاخدار و خنده داری که در مورد اغتشاشات اخیر گفته شد! + عکس

اعتراضات به وضعیت معیشتی و اقتصادی ابتدای هفته که به صورت مسالمت آمیز در برخی شهرها از جمله مشهد برگزار شد پس از مدت کوتاهی با دخالت بیگانگان و فتنه گران از مسیر خود خارج شد.

دشمنان قسم خورده ملت ایران و در راس آن ها مثلث آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی که تا دیروز با انواع و اقسام تحریم ها به مردم ایران  فشار می آوردند و از ورود ایرانی ها ممانعت می کردند حالا اعلام می کنند، در کنار مردم ایران هستند!

رسانه های ضدانقلاب این روزها برای دمیدن در آتش فتنه ای که از سال ۸۸ منتظر آن بودند، به هر حربه و دروغی متوسل می شوند و فضای مجازی بهترین محل برای جولان دروغ‌های آن‌ ها است.

در ادامه لیستی از دروغ های این رسانه‌ها و کانال‌های تلگرامی حامی آشوب‌های ایران می آید:

* ورود سپاه از راه دریا

شبکه ماهواره‌ای من و تو در گزارش عجیب خود مدعی شد: شهر ایذه سقوط کرد اما سپاه از راه دریا آن را پس گرفت!

اما واقعیت این است که شهر ایذه واقع در استان خوزستان هیچ راهی به دریا ندارد و حداقل با دریا ۳۵۰ کیلومتر فاصله دارد و عوامل این شبکه حرفه‌ای! حتی به خودشان زحمت سرچ در گوگل مپ را هم ندادند.

 

* همه ایل و تبارم در ایذه هستند

پس از حوادث تلخ ایذه برخی از کاربران شبکه های اجتماعی این متن احساسی را منتشر کردند: من تمام خانواده و ایل و تبارم اونجاست همه از صدای تیراندازی میگن، اطلاع رسانی کنید که شهرهای اطراف صبح هم خیابونا رو خالی نکنن که اگه خالی کنن شهر پرمیشه از نیروهای سرکوبگر، جدی بگیرید ما حماسمونو انجام دادیم. شما ادامه بدید.

دروغ دیگری که این بار در بستر شبکه اجتماعی توئیتر توسط برخی افراد معلوم الحال و با هدف ایجاد رعب و وحشت انجام شد متن مشترکی بود که تعداد زیادی از کاربران بدون حتی کم و یا اضافه کردن یک «واو» منتشر کردند و مدعی شدند همه خانواده شان در ایذه حضور دارند و به کمک نیاز دارند.

شاید برای برخی این سوال پیش بیاید که آن ها برای اطلاع رسانی یک متن را این گونه منتشر کردند اما کسی که کمی آشنایی با توییتر داشته باشد می‌داند که این مواقع از ریتوییت(بازانتشار) استفاده می کنند.

 انتشار خبر سقوط ایذه هم از دیگر دروغ‌های شاخدار این رسانه ها بود.

* تجمع اعتراضی در ورامین

 یکی از کانال‌هایی ضدانقلاب با انتشار فیلم کوتاهی مدعی شد که این فیلم از یک تجمع اعتراضی در ورامین تهیه شده است.

اما جالب اینجاست که هیچ تجمع اعتراضی طی روزهای اخیر در شهر ورامین انجام نشده است. همچنین بررسی‌ها از شعب بانک دی در شهرستان‌ها حاکی از آن است که نه تنها در میدان راه‌آهن این شهر بانک دی وجود ندارد، بلکه اصلا این بانک در هیچ جای ورامین شعبه ندارد. برای اطمینان بیشتر خبرنگار ما گفت‌وگویی با یکی از مسئولان روابط عمومی بانک دی انجام داد که وی تایید کرد: بانک دی در شهر ورامین هیچ شعبه ای ندارد.

حضور تانک‌ها برای مقابله با تجمعات!

یکی از همین کانال‌های تلگرامی معاند تصویری از یک تانک را در یکی از خیابان های تهران منتشر کرد و از  آغاز حضور تانک‌ها و نفربرها در خیابان ها خبر داد.

 

این هم یکی دیگر از دروغ های شاخدار این کانال تلگرامی بود. با جستجوی تیتر «تانک در بزرگراه همت» تصاویر متعددی از انتقال این تانک به نمایشگاه دفاع مقدس در سال ۹۴ به دست می آید.

* یورش به سمت بیت رهبری!

یکی دیگر از کانال های تلگرام تصویری را منتشر کرد و مدعی شد این تصویر یورش معترضان به سمت بیت رهبری در ساعت ۱۹:۵۰ و وحشت ماموران را نشان می‌دهد.

کمتر کسی است که نداند هوای پایتخت در زمستان نزدیک ساعت ۱۷:۳۰  تاریک می شود اما رسانه های ضدانقلاب انقدر هم قدرت محاسبه ندارند تا دروغ های شان را باورپذیر تر ارائه کنند.

* تصویر مشروب‌فروشی مصر به جای اهواز

طی روزهای گذشته تصویر زیر در برخی کانال ها با عنوان خون های ریخته شده حکومت اسلامی در اهواز منتشر شد.

بررسی های خبرنگار ما نشان داد که این تصاویر منتشر شده مربوط به حمله مسلحانه به یک مشروب فروشی در مصر است نه درگیری در اهواز.

* تصاویر انقلاب بحرین ۲۰۱۱ و بجای اعتراضات ایران ۲۰۱۸

کاربران شبکه های اجتماعی خارجی نیز برای این که از قافله عقب نمانند تصویری را منتشر کردند و مدعی اعتراض ۳۰۰ هزار نفری در ایران شدند.

یک کاربر از بحرین پاسخ این شایعه را داد و اعلام کرد که این تصویر هرگز مربوط به ایران نیست و متعلق به تظاهراتی در بحرین و در سال ۲۰۱۷ است.

* انتشار یک تصویر برای چند شهر

حربه دیگر این کانال های ضدانقلاب برای گسترده نشان دادن این اعتراضات انتشار یک عکس واحد و استفاده از آن برای چند شهر است. به نوشته های پایین عکس زیر توجه کنید:

* وقتی فرق پلیس ایتالیا با پلیس ایران را نمی فهمند

فیلم کوتاهی با تیتر تخریب اموال عمومی توسط ماموران حکومت در برخی کانال های ضدانقلاب منتشر شد.

رنگ لباس پلیس، نوشته پشت پیراهن ماموران برای این که مشخص شود این فیلم مربوط به ایران نیست کافی نیست. هرچند که بررسی ها نشان داد این فیلم به متعلق به ایتالیا بود.

* انتشار تصاویر مراسم ۹ دی به جای اعتراضات مردمی

برخی کاربران خارجی هم برای سواد خواندن زبان فارسی را ندارند تصاویر مراسم ۹ دی که شعارهای ضداستکباری روی آن ها نیز مشخص شده را در صفحات خودشان منتشر کردند و از آن به عنوان تظاهرات مردم ایران علیه حکومتشان یاد کردند.

 

البته از این دست دروغ پردازی‌ها و شایعات توسط رسانه‌های معاند و ضدانقلاب بسیار می توان یافت اما برخی از آن ها به حدی واضح و خنده دار است که نیازی به توضیحات ندارد؛ ادعای یک نابینا در گفت و گو با شبکه ماهواره ای مبنی بر استفاده ماموران ایران از آر پی جی، استفاده از تصاویر درگیری های سال ۸۸ به جای برخی تظاهرات روزهای اخیر و یا انتشار تصاویر مبارزات در سوریه و عراق بجای اتفاقات روزهای اخیر.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • گزارش «اقتصادنیوز» از جریان پول حقیقی در بازار سهام

      اقتصادنیوز: در مجموع معاملات هفته اخیر بورس تهران هزار و ۶۵۴ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد و میانگین…

    کارگزاری مفید