پشت پرده تجمع غیرقانونی و حوادث خیابان پاسداران
شهروندان تا روزی برای ما عزیز هستند که نسبت به حقوق دیگران، رعایت قوانین و عدم تعرض به حق شهروندی مقید باشند، اما اگر بخواهند از قانون تعدی و به حق آرامش، آسایش و امنیت دیگران تجاوز کنند، مطمئنا با آنها برخورد خواهد شد.» اسماعیل جبارزاده گفت: «آغاز این مسائل از تعقیب افرادی در یکی از شهرستانها شروع شد که متهم به سرقت خودرو بودند و نیروی انتظامی بر حسب وظیفه ذاتی خود آنها را تعقیب و دستگیر میکند.»
او افزود: متهمان یادشده در زمان انتقال به دادسرا ازسوی افراد دیگری فراری داده میشوند. اندکی بعد، یکی از کسانی که اقدام به فراری دادن متهمان میکند و خود به تهران میگریزد، ازسوی پلیس دستگیر میشود اما تجمعکنندگان اعتراض میکنند که چرا یکی از طرفداران ما را گرفتهاید. پلیس هم اعلام میکند این فرد فراری دهنده سارق خودرو است اما این موضوع، بهانهای برای اعتراض میشود و جمعی با رفتارهای غیرقانونی و غیراخلاقی با نیروی انتظامی برخورد میکنند.
معاون سیاسی وزیر کشور تصریح کرد: اعتراض افراد یادشده به هیچ دلیل وارد نبود، زیرا در نیروی انتظامی، متهمان پس از دستگیری تفتیش عقاید نمیشوند و کسی از آنها سوال نمیکند که وابسته به کدام مذهب هستند و به کجا تعلق فکری دارند. جبارزاده گفت: پس از اعتراضات افراد یادشده (که خود را جزو دراویش میخواندند)، نیروی انتظامی بر اساس دستور العملی که دارد، نهایت خویشتنداری را در بحث ارشاد و دعوت از این افراد برای آرامش و ترک محل (در خیابان پاسداران) انجام میدهد اما آنها به جای این کار، چند نفر از نیروهای حفظ امنیت را شهید میکنند.