کیهان: کاوه مدنی تروریست آبی بود!
به گزارش اقتصادنیوز این روزنامه منتقد دولت ادعا کرد: در حالی که رابطه کاوه مدنی – مدیر مستعفی و متواری سازمان محیط زیست - با تیم جاسوسی در پوشش محیط زیستی همچنان در هالهای از ابهام است، برخی رسانهها میکوشند متواری شدن وی را به ماجرای انتشار چند عکس خصوصی از عیاشی وی مرتبط کنند و او را فرصتی از دست رفته جلوه دهند.
کاوه مدنی از مدیران دوتابعیتی است که با عنایات ویژه عیسی کلانتری حیاتیترین پروژههای کشور را در اختیار گرفته و روابط گرمی با کشورهایی دارد که آشکارا با ایران اعلام دشمنی میکنند! مدنی یکی از متهمین پرونده جنجالی جاسوسان محیطزیستی از جمله سیدامامی بود که با فشارهای سیدمحمودعلوی وزیر اطلاعات از کمند بازداشتگریخت.
اکنون جاسوسها به لطف توجهات خاصه بعضی از سران اصلاحات یکی یکی از دسترس خارج میشوند و آنچه میماند نابودی دریاچهها، تالابها، منابع زیرزمینی آب، گونههای نادر جانوری و حتی گیاهی و البته هجوم موج ریزگردهاست که امان ملت را بریده است.
ماجرای تروریسم آب زوایای دیگری هم دارد و داستان زمانی عجیبتر شد که به محض خودکشی سیدامامی، آشناترین مشاور رئیسجمهور با سلاح توییتر سعی در رد گم کنی و تشکیک در خودکشی هم دانشگاهی سابق خود کرد!! حالا بحث جاسوس دستگیر شده در دفتر ایشان بماند!
معصومه ابتکار رئیس قبلی سازمان محیطزیست هم از جمله افرادی بود که نسبت به دستگیری ابرجاسوس حرفهای و سایرین ابراز نگرانی کرد و جالب است بدانیم که مدنی در زمان وی و احتمالا در قالب پروژه نفوذ وارد معرکه شد!
کیهان در بخش دیگری از خبر خود مدعی شد:خط نفوذ توانست پای کارشناس ثابت BBC و VOA را به ایران و شبکههای رسمی تلویزیون کشور مثل شبکه۴ و افق باز کند! پدر ابتکار از دوستان اسکندر فیروز (رئیساداره شکاربانی پهلوی) بود و مراد طاهباز و دیوید لیلین که از اقوام فیروز به شمار میروند، خط دهندگان اصلی لابی ایرانی- انگلیسی در لندن هستند که پروژههای یوز ایرانی و دریاچه ارومیه رو به عهده گرفتند! مدنی ۳۶ساله، یکی از مرتبطین این لابی خطرناک است و توانست در زمان ابتکار به مدارج بالای سازمان برسد.کاوه مدنی، استاد مدیریت آب و محیطزیست امپریال کالج لندن در سال ۲۰۱۶ به عنوان یکی از چهار دانشمند جوان برجسته در علوم زمین توسط اتحادیه اروپایی (EGU) انتخاب شد؛ بر اساس گزارش مرکز آمار، رشد کشاورزی از 7/10 به 1/3 کاهش یافته و گفته میشود عملا دیپلماسی مدنی سبب واردات آب و کشت فراسرزمینی به بهانه بحران آب شد.