دلایل خرابی فلش مموری ها
به گزارش اقتصاد نیوز، اما حتما شما هم تا به حال پس از مدتی استفاده از فلش مموری ها با این مشکل روبرو شده اید که به درستی کار نمی کنند یا اینکه فلش شما سوخته است. علت بروز این مشکلات و دلایل اصلی سوختن فلش مموری چیست؟
علت های اصلی سوختن فلش های مموری
دلایل مختلفی وجود دارد که سبب می شود فلش مموری شما بسوزد. این روزها فلش مموری ها به دلیل کوچک بودنشان و همچنین حافظه هایشان بسیار مورد استفاده قرار می گیرند پس گاهی واقعا اطلاعات درون آن ها برای ما مهم است و باید به خوبی از دلایلی که سبب سوختن آن ها می شود آگاهی داشته باشیم.
۱)بهتر است بدانید که یکی از اصلی ترین مواردی که می تواند موجب شود تا فلش مموری شما آسیب ببیند ، ویروس ها و بد افزارها هستند به این صورت که ویروس در فلش مموری شما وجود دارد یا از طریق سیستم کامپیوتری تان به فلش مموری انتقال داده می شود. حتما دیده اید که برخی از فلش ها در چنین شرایطی کلیه اطلاعات درون آن ها مخفی می شود.
۲)پورت USB یکی از مواردی می باشد که در مشکلات به وجود آمده برای فلش مموری تاثیر زیادی داشته است. مثلا اگر این پورت سبب تغییرات ولتاژ نامناسب شود می تواند به فلش مموری شما آسیب های جدی برساند. البته این تغییرات ولتاژ یا می تواند از کل سیستم شما باشد یا از پورت USB. پس تحت هر شرایطی بهتر است یک تعمیرکار این مشکل را به خوبی برطرف نماید.
دلایل اصلی سوختن فلش مموری
۳)یکی دیگر از مواردی که شاید کمتر به آن ها توجه شود اتمام ظرفیت نگهداری فلش مموری می باشد. سعی کنید در موارد غیر ضروری از فلش مموری تان استفاده نکنید و اگر اطلاعات شما بسیار ضروری است از فلشهای قابل اعتماد مثل SLC استفاده نمایید. در زمان خرید فلش مموری حتما به مارک و سازنده آن دقت نمایید.
۴)محل نگهداری از فلش مموری می تواند در میزان طول عمر آن تاثیر فراوانی داشته باشد. مثلا توصیه می شود فلش را در محیط های بسیار گرم یا رطوبت نگه ندارید چون ممکن است آسیب چیپ فلش مموری را به همراه داشته باشد.
۵)بسیاری از افراد به دلیل عادت های که دارند همیشه فلش مموری شان را به سیستم وصل می کنند بدون اینکه به سیگنال های ضعیفی دقت کنند که به صورت مداوم در فلش وجود خواهد داشت. این سیگنال ها سبب داغ شدن فلش می شوند و در نهایت می توانند سبب بروز مشکلاتی برای فلش مموری و سیستم شوند.
چرا فلش مموری هایمان می سوزد؟
۶)عواملی خارجی مثل مایعات می توانند روی فلش مموری ها مثل دیگر وسایل دیجیتالی تاثیر بسیاری داشته باشند. اگر بر روی فلش شما مایعات یا نوشیدنی های ریخته شود میتوانند اختلال های را در اتصال آن به همراه داشته باشند و شما در زمان کار با آن با ارروهای روبرو شوید.
۷)گاهی برخی از افراد تنها به دلیل ارزان بودن اقدام به خرید یک فلش مموری می کنند بدون اینکه به برند و سازنده آن دقت کنند. کافی است بدانید برخی از فلش های ارزان قیمت دارای چیپ های به درد نخور هستند و پس از مدتی خراب می شوند و دیگر شما نخواهید توانست به اطلاعاتتان دسترسی داشته باشید.
۸)در فلش مموری ها قسمتی وجود دارد که با عنوان چیپ NAND شناخته می شود اگر این قسمت از فلش دچار خرابی شود شما نمی توانید دیگر به درستی از آن استفاده نمایید. چیپ NAND در واقع قسمتی است که شما اطلاعات خود را روزانه به آن انتقال میدهید.
نکته مهم) توصیه می شود هیچ وقت پس از انتقال اطلاعات و استفاده از فلش ، آن را به یکباره از پورت خارج نکنید و حتما در ویندوز Eject نمایید.