احتمال تمدید دو هفتهای ساعت کار ادارات تهران
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایبِنا، محمد حسین مقیمی گفت: به علت کمبود آب پشت سدهای کشور، برقی که از نیروگاه های آبی تولید می شود ۹ هزار مگاوات در سال است که با توجه به کاهش بارش ها این میزان به ۵ هزار مگاوات رسیده و باید این کمبود تولید برق را مدیریت کرد.
وی گفت: بر اساس مصوبه هیات دولت، استانداران در استان های مختلف باید در خصوص مدیریت مصرف برق تصمیم بگیرند و در استان تهران مقرر شد ساعت کار ادارات و دستگاه های اجرایی مستقر در استان تغییر یابد.
مقیمی درباره رعایت نشدن مصوبه تغییر ساعت کار در برخی ادارات اضافه کرد: براساس مصوبه دولت اگر سازمان ها و دستگاه هایی که فعالیت های خاص دارند و نیاز است به گونه ای دیگر این ساعت کار را تنظیم کنند، اختیار با بالاترین مقام آن دستگاه است، در غیر اینصورت با متخلفان برخورد می شود.
مقیمی افزود: براساس مصوبه دولت سیستم های سرمایشی ادارات باید در زمان اوج مصرف که ساعت ۱۳ تا ۱۶ است خاموش شود و حداقل استفاده از آنها صورت پذیرد. استاندار تهران تصریح کرد: در این زمینه بسیاری از سازمان ها و دستگاه های اجرایی و دولتی از همان روزهای اول یعنی ۱۳ تیرماه، تغییر ساعت را اعلام کردند که جای تشکر دارد و بنا بر اعلام شرکت برق منطقه ای فقط در شهر تهران ۳۰۰ مگاوات صرفه جویی صورت گرفت.
وی افزود: در واقع این تصمیم و تغییر ساعت کار ادارات برای آن است که میزان قطع برق منازل مسکونی تا حد امکان کاهش یابد و در این زمینه همه دستگاه های دولتی، شهرداری ها و قوه قضاییه باید در خصوص اجرای این مصوبه همکاری های لازم را مبذول دارند.
مقیمی تاکید کرد: با توجه به ادامه روند بالارفتن دمای هوا و افزایش مصرف برق به واسطه استفاده از سیستم های سرمایشی، احتمال تمدید دو هفته ای مصوبه تغییر ساعت کار ادارات در مرداد وجود دارد.