حال بازار تلفن همراه ایران همچنان خراب است

کدخبر: ۲۲۷۰۱۷
اقتصاد نیوز: رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی در مورد آخرین وضعیت کسبه و فعالان بازار تلفن همراه اظهار کرد وضعیت واقعا خراب است و خرید و فروش نسبت به دو ماه پیش 50 درصد کاهش داشته و به حداقل رسیده است.
حال بازار تلفن همراه ایران همچنان خراب است

به گزارش اقتصاد نیوز  و به نقل از کجت نیوز: مهدی محبی، رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی از وضعیت موجود در بازار تلفن همراه ابراز نگرانی کرد. محبی می‌گوید علاوه بر کمبود کالا، قدرت خرید مردم نیز با افزایش نرخ ارز، کمتر شده و در حال حاضر میزان فروش موبایل در بازار نسبت به دو ماه پیش نصف شده است. همچنین انتقال موبایل از گروه کالایی درجه یک به درجه سه نشان داد که دولت عملا اهمیتی برای واردات این کالا قائل نمی‌شود.

وضعیت بازار تلفن همراه هر روز بدتر می‌شود

رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی در ادامه افزود وضعیت فعالان بازار تلفن همراه روز به روز بدتر می‌شود و نه جنس به اندازه کافی در بازار موجود است و نه مردم با توجه به گرانی‌ها توانایی خرید دارند. چند ماهی می‌شود که کسبه‌ی فعال در این حوزه از جیب می‌خورند و اگر وضعیت به همین صورت ادامه پیدا کند، ممکن است مجبور به تعطیلی مغازه‌های خود شوند.

محبی در خصوص شرکت‌های واردکننده موبایل گفت، از زمان اعلام تک نرخی شدن ارز و واردات با ارز 4200 تومانی، 60 شرکت از ما درخواست مجوز برای واردات تلفن همراه داشتند که از این میان، اسامی 30 شرکت در لیست نهایی دریافت کنندگان ارز قرار گرفت. وی اضافه کرد همه شرکت‌های واردکننده موبایل وظیفه دارند مجوز خدمات را از اتحادیه دریافت کنند و در لیستی که از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام شده، تمامی آن شرکت‌ها این مجوز را دریافت کرده بودند.

رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی در رابطه با دلیل افزایش قیمت موبایل در بازار با وجود ارائه‌ی ارز دولتی به واردکننده‌ها اظهار کرد:«جدا از این که تعدادی از واردکنندگان از این شرایط سوءاستفاده کردند و با قیمت بالاتر محصولات خود را به فروش رساندند، کاهش عرضه در بازار هم تاثیر بسیار زیادی در افزایش قیمت داشت. وقتی بازار به 3 میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه نیاز دارد، اما تنها اجازه واردات 700 هزار دستگاه گوشی داده می‌شود وضعیت از این بهتر نخواهد شد. طبق قانون، ما نمی‌توانیم در امور فروش دخالت کنیم و اتحادیه‌ی ما فقط در امور خدمات می‌تواند شکایت‌ها را بپذیرد.»

محبی در ادامه بیان کرد از زمانی که ارز تک نرخی شده، برخی از شرکت های واردکننده، خدمات خود را به سایر شرکت‌ها واگذار می‌کنند تا بتوانند با سرعت بیشتر و دردسر کمتری گوشی‌های خود را وارد کنند. در واقع این شرکت‌ها خدمات گوشی‌های خود را برون‌سپاری می‌کنند که این امر با اطلاع وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام می‌شود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید