رابطه مصرف مقدار زیاد نمک با سرطان معده

کدخبر: ۲۲۹۲۴۸
اقتصادنیوز: مصرف بیش اندازه نمک اثرات سو برای بدن دارد گاهی این اثرات به قیمت جان یه فرد تمام می شود در این مقاله از مصرف بیش از اندازه نمک و عوارض آن بر بدن صحبت شده است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از پرشین وی؛ متاسفانه مصرف مقدار زیاد نمک در بسیاری از افراد شایع است و جز عادات غذایی بد به حساب می آید مصرف زیاد نمک باعث افزایش فشار خون شده و ریسک حملات قلبی و سکته مغزی را در فرد بالا می برد. و همچنین باعث بروز سرطان معده می شود بر اساس اطلاعات و توصیه‌های استاندارد پزشکی، روزانه نباید بیش از شش گرم نمک مصرف کرد.نمک زیاد علاوه بر موارد ذکر شده کلسیم را از خون گرفته و همراه ادرار از بدن خارج میکند که باعث بروز پوکی استخوان می شود.

رابطه مصرف مقدار زیاد نمک با سرطان معده

متخصصان تغذیه هشدار دادند: مصرف سوپ شور مخصوصا به طور منظم خطر ابتلا به سرطان معده را به همراه دارد.

دکتر راشل تامپسون مدیر برنامه ریزی علمی در سازمان صندوق جهانی تحقیقات سرطان (WCRE) در این باره خاطرنشان ساخت: با توجه به نتایج فوق توصیه می‌شود که مقدار مصرف روزانه نمک باید نصف شود؛ چرا که مصرف مقدار زیاد نمک می‌تواند باعث بروز سرطان معده شود.

مصرف مقدار زیاد نمک

روزانه نباید بیش از شش گرم نمک مصرف کرد

این پژوهشگران تاکید کرده‌اند که سوپ ماده غذایی است که در واقع منبع پنهان نمک است به همین خاطر به مردم توصیه می‌شود این غذا را خودشان در خانه تهیه کنند چون سوپهایی که در رستورانها ارائه می‌شود معمولا حاوی مقادیر بسیار زیادی نمک هستند که خوردن آنها سلامت مصرف کنندگان را به خطر می‌اندازد.

بر اساس این گزارش، مصرف مقدار زیاد نمک به عنوان ماده افزایش دهنده فشار خون شناخته شده است که خطر سکته مغزی و بروز بیماریهای قلبی را افزایش می‌دهد اما دانشمندان هم چنین معتقدند که می‌تواند عامل بروز سرطان معده نیز باشد.

این متخصصان هم چنین پیشنهاد می‌کنند که علاوه بر کنترل مقدار نمک موجود در سوپ مردم باید در مصرف مواد غذایی آماده و فرآوری شده که نمک زیاد دارند مانند همبرگرها و یا سوسیس‌ و پیتزا و برخی از غلات صبحانه‌ای و آماده احتیاط کنند.

نکاتی مهم از پیشگیری تا درمان سرطان معده

سرطان معده یکی از شایع ترین سرطان ها در میان مردان و زنان است که تا کنون علت مشخصی برای آن عنوان نشده است.سرطان معده ناشی از رشد خارج از کنترل سلول های بدخیم در معده است که طی سالیان و به آرامی رشد می کند، ولی متاسفانه در مراحل ابتدایی علائم چندانی ندارد و شاید به همین دلیل بسختی تشخیص داده می شود. بد نیست بدانید علل حتمی و واقعی این سرطان بدرستی کشف نشده است.

بیماری های معده می توانند زمینه ابتلای افراد به سرطان معده را فراهم کنند

دکتر سیدمحمود اسحاق حسینی، فوق تخصص گوارش و آندوسکوپی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران در گفت وگو با جام جم می گوید:در بروز سرطان معده چند عامل نقش مهم دارد و عامل اول، تغذیه است. افرادی که سوءتغذیه دارند و بدنشان با کمبود کالری مواجه است بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به این سرطان قرار دارند. کمبود پروتئین ها و ویتامین ها بویژه ویتامین های A و C، مصرف مداوم مواد غذایی چرب و شور و غذاهای آماده و فست فودها نیز از عوامل زمینه ساز سرطان معده محسوب می شود. همچنین بیماری های معده می توانند زمینه ابتلای افراد به سرطان معده را فراهم کنند.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید