زیباکلام: هرچه روحانی بیشتر سکوت کرد تندروها بیشتر حمله کردند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جماران؛ صادق زیباکلام گفت: صورت مسأله روشن است، آقای روحانی بنابر دلایلی سکوت می کنند و هیچ چیز نمی گویند. ظاهراً می خواهد بگوید که شرایط کشور به گونه ای است که رویارویی درست نیست و باید مصالحه کرده و در جهت وحدت حرکت کنیم. اما این مسائل به هیچ وجه برای جبهه پایداری و اصولگرایان تندرو مطرح نیست و آنها با تمام وجود به آقای رئیسجمهور، دولت و عملکردش حملهور شده اند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در ادامه گفت: این از تصورات آقای روحانی است که باید سکوت کرد و نگذاشت کشور دچار التهاب شود. در سالهای اخیر هرقدر ایشان بیشتر سکوت کرده، تندروها حملات بیشتری علیه او کردند. بنابراین به نظر می رسد که سکوت آقای روحانی تاکنون هیچ دستاوردی نداشته است. وقایع امروز در مجلس نشان داد که سکوت رئیسجمهور به معنای ضعف تلقی می شود و این گونه نیست که تندروها بگویند حالا که رئیسجمهور آتش بس اعلام کرده، ما نیز یک مقدار مراعات کنیم.
آقای روحانی سخت در اشتباه است و سکوتش به هیچ وجه از خشونتکلامی و گفتاری مخالفینش نمی کاهد
وی گفت: تهدیدات اخیر نظیر استخر فرح نیز که علیه رئیسجمهور به راه افتاده، نشان می دهد که آقای روحانی سخت در اشتباه است و سکوتش به هیچ وجه از خشونتکلامی و گفتاری مخالفینش نمی کاهد و هر توضیح و استدلالی هم که بیاورد، مخالفینش به چیزی کمتر از قلع و قمع دولتش و وادار کردن وی به کنارهگیری رضایت نمی دهند.
زیبا کلام در ادامه گفت: مخالفین دولت معتقدند که اگر همین فردا وارد انتخابات شوند، تعداد قابل توجه ای از کسانی که در انتخابات اسفند 94 شرکت کرده و به لیست های امید رای دادند، همچنین میزان قابل توجه ای از کسانی که در 29 اردیبهشت 96 با امید به پای صندوق رفته و به آقای روحانی رای دادند، به شدت از عملکرد مجلس و آقای روحانی سرخورده شدند.
راه برای پیروزی بیچون و چرا و قاطع تندروها در انتخابات باز شده
این استاد دانشگاه اظهار کرد: بنابراین، این افراد دیگر در انتخابات شرکت نخواهند کرد و این موضوع راه را برای پیروزی بیچون و چرا و قاطع تندروها در انتخابات باز خواهد کرد. لذا آنها با همان 16 میلیون رأیی که در سبد خود دارند و به آقای رئیسی داده شد، می توانند مجلس و پاستور را به دست آورند.
وی در پایان گفت: میزان قابل توجهی از 40 میلیون نفری که در انتخاباتهای 92 تا 96 شرکت کردند و پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان محسوب می شدند، به دلیل ناامیدی، سرخوردگی و احساس پشیمانی از اینکه چرا در انتخابات شرکت کردند، فعلاً بنا دارند در انتخاباتهای پیش رو شرکت نکنند.