سفر هیئت نظامی آمریکا به ازبکستان

کدخبر: ۲۳۹۴۶۹
اقتصادنیوز؛ هیئتی از گارد ملی آمریکا به سرپرستی سرتیپ «جیسون بایلس» وارد «تاشکند» پایتخت ازبکستان شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس؛ هیئتی از گارد ملی آمریکا به سرپرستی سرتیپ «جیسون بایلس» وارد «تاشکند» پایتخت ازبکستان شد.

فرمانده گارد ملی استان «میسیسیپی» آمریکا که در این سفر سرپرستی هیئت مذکور را بر عهده دارد با «عبدالسلام عزیزاف» وزیر دفاع ازبکستان دیدار کرد.

در این دیدار طرفین چشم انداز گسترش همکاری های متقابل ازبکستان و آمریکا در زمینه دفاعی و تحکیم روابط متقابل در حوزه نظامی و فنی و آموزش نظامیان را بررسی کردند.

همچنین در این دیدار مسائل مهم منطقه از جمله امنیت در منطقه آسیای مرکزی مود بررسی قرار گرفت.

پس از این دیدار هیئت آمریکایی از آکادمی نیروهای مسلح ازبکستان بازدید و با فعالیت این آکادمی آشنا شد.

کشورهای آسیای مرکزی همواره مورد نظر آمریکا و کشورهای غربی بوده اند به همین منظور واشنگتن از گذشته تاکنون به دنبال تقویت روابط خود با این کشورها است.

اما از میان کشورهای آسیای مرکزی ، ازبکستان در جایگاه خاصی قرار دارد، هم مرز بودن این کشور با افغانستان و ایجاد فضای باز بعد از مرگ رئیس جمهور سابق این کشور (کریم اف) از مواردی می‌باشد که واشنگتن را ترغیب می کند تا هر گونه شده نفوذ خود را در این منطقه و به خصوص ازبکستان که مورد توجه چین و روسیه نیز هست، افزایش دهد به همین منظور آمریکا با اعزام مقامات خود در قالب هیئت های گوناگون از نظامی، مذهبی تا حقوق بشر گرفته تا در این منطقه حضور یابد. 

بازار در یک نگاه
۱۲/۸ ۱۸:۵۲
۶۹,۶۴۱
تومان
equal
۱۲/۸ ۱۸:۵۲
۹۳,۴۸۰
تومان
minus
۱۲/۸ ۱۸:۵۲
۹۸,۱۰۰
تومان
minus
۱۲/۸ ۱۸:۵۵
۶,۶۹۷,۰۰۰
تومان
minus
۱۲/۸ ۱۸:۵۲
۲۹,۰۵۰,۰۰۰
تومان
minus
۱۲/۸ ۱۸:۵۲
۲,۹۰۸
دلار
minus
۱۲/۸ ۱۸:۵۲
۷۶,۴۰۰,۰۰۰
تومان
minus
۱۲/۸ ۱۸:۵۲
۴۳,۵۰۰,۰۰۰
تومان
plus
۱۲/۸ ۱۸:۵۲
۲۲,۰۰۰,۰۰۰
تومان
minus
۱۲/۸ ۱۸:۵۲
۱۱,۲۰۰,۰۰۰
تومان
plus
۱۲/۹ ۰۰:۰۰
۸۳,۵۶۴
دلار
minus
۱۲/۹ ۰۰:۰۰
اتریوم
۲,۲۹۷.۹۶
دلار
minus
۱۲/۸ ۱۸:۵۲
۲۵,۷۰۰
تومان
minus
۱۲/۸ ۱۸:۵۲
۲,۵۷۰
تومان
minus
۱۲/۸ ۱۸:۵۲
پوند
۱۱۸,۴۲۰
تومان
minus
۱۱/۱۳ ۱۲:۱۳
۱۱,۸۰۳
equal
تیتر یک
اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
کارگزاری مفید