حکمفرمایی اندروید در بازار سیستم عاملهای موبایل
به گزارش اقتصاد نیوز و به نقل از وب سایت statista، حالا به تازگی آمار و ارقام منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی و آماری استاتیستا نشان میدهد که تعداد کاربران گوشیهای هوشمند مجهز به سیستمعاملهای مختلف از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ میلادی دچار تغییر و تحولات قابل توجهی شده است.
نمودار زیر به وضوح نشاندهنده آن است که اپل توانسته است در سه ماهه دوم سال جاری ۲۰۱۸ میلادی ۴۴.۷۲ میلیون دستگاه گوشی هوشمند را به فروش برساند که با توجه به انحصار این برند تکنولوژی و سیستم عامل IOS، میتوان گفت سهم قابل توجهی از بازار موبایل را به خود اختصاص داده است. البته این در حالیست که سایر برندهای تکنولوژی و تولیدکنندگان موبایل نظیر سامسونگ، هواوی، الجی و غیره با ارائه گوشیهای هوشمند با سیستمعامل اندروید، سهم این سیستمعامل به ۳۲۹.۵ میلیون دستگاه در سال جاری میلادی رسیده است.
این آمار و ارقام در حالیست که تعداد گوشیهای مجهز به سیستمعامل اندروید در سال ۲۰۰۹ میلادی، بسیار کمتر از گوشیهای آیفون مجهز به iOS بوده است چراکه میزان آن در این سال ۰.۵۸ میلیون دستگاه و سهم گوشیهای iOS نیز ۳.۸۵ میلیون دستگاه بوده است.
این روند که سهم گوشیهای هوشمند مجهز به IOS از موبایلهای اندرویدی بیشتر است، در سال ۲۰۱۰ میلادی معکوس شده و روند دیگری را در پیش میگیرد به گونهای که تعداد گوشیهای اندرویدی از این سال به عد بسیار بیشتر از گوشی های IOS بوده و به ثبت رسیده است.
پیشتر گزارشهایی منتشر شد که نشاندهنده تغییر سلیقه و تمایل کاربران گوشی های آیفون به سمت و سوی سیستم عامل اندروید است و میتوان گفت که میزان قابل توجهی از کاربران آمریکایی خلاف تصور عموم کاربران به سمت و سوی خریداری و استفاده از گوشی های هوشمند اندرویدی روی آورده اند و سیستم عامل iOS را اندکی دست و پا گیر دانسته اند.
سال ۲۰۰۹ میلادی که تعداد گوشی های هوشمند به فروش رفته در جهان معادل ۱۷۰ میلیون دستگاه بود در سال ۲۰۱۵ میلادی به بالغ بر ۱.۴ میلیارد دستگاه موبایل رسید و برای شرکت های تولیدکننده این دستگاههای هوشمند، ۴۰۰ میلیارد دلار درآمدزایی به ارمغان آورد.