فریب رباتهای استخراج ارز مجازی را نخورید
به گزارش اقتصاد نیوز و به نقل از دیجیاتو، ماجرای این رباتها دقیقا چیست و آنها چگونه کار میکنند؟ حالا که بر اساس آمار و اطلاعات ایسپا بیشترین کاربران ایرانی هنوز در تلگرام ماندهاند، به نظر میرسد دانستن این موضوعات و داشتن اطلاعات کافی درباره این رباتها ضروری به نظر میرسد.
مجتبی رجبی کارشناس فناوری اطلاعات در گفتگو با دیجیاتو این رباتها را نوعی Scammer معرفی میکند:«ما چندین بار به ادمینهای برخی از این رباتها پیام دادیم ولی یا بلاک میشویم و یا جوابی نمیگیریم. تب ماینینگ بیتکوین با یک سری از این مرورگرها زیاد شده و به نوعی شبیه به تب نتورکینگ شده و همه به دنبال زیرمجموعه گیری هستند. یک لینک فرستاده میشود و به کاربر گفته میشود که بعد از نصب، سیستم خود را روشن نگه داشته و بعد از یک سال روشن ماندن یکسره سیستم، یک بیت کوین به شما داده میشود! ماین کردن بیتکوین با این روش مثل تونل کندن با قاشق میماند!»
«مردم با وضع اقتصادی فعلی به بیت کوین مانند یک سرمایه ناب نگاه میکنند و آن را چیزی شبیه به دلار و طلا برای خود متصور میشوند. مردم از ترس بیارزش شدن پولهایشان وارد این رباتها و یا لینکها میشوند.«ماین کردن بیت کوین با موبایل یک روش فاجعه انگیزی هست و فشار و هزینهای که به دستگاه وارد میشود، جبران ناپذیر است. در این حرکت نه سودی وجود دارد و نه مفعتی بلکه ضرر تمام است.»
رجبی تاکید دارد که تنها سازندگان رباتها میتوانند به سوددهی برسند و بس. لیستی از این رباتها جمع آوری شده که البته به گفته کارشناس کامل نیست و او به همین دلیل به کاربران توصیه میکند که به جز رباتهای معتبر تلگرامی از کار کردن با بقیه رباتها مبادرت ورزند.