ادعای عجیب کریمی قدوسی درباره شعار «یاحسین میرحسین»
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر؛ نشست «سناریوهای آمریکایی ـ صهیونیستی برای منطقه خاورمیانه از معامله قرن تا کنوانسیون های تحمیلی با کارکردهای دوگانه» امروز دوشنبه در محل خبرگزاری قدس برگزار شد.
«جواد کریمی قدوسی» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از جمله میهمانان این نشست بود که به ایراد سخنانی درخصوص موضوع مذکور پرداخت.
وی در این نشست گفت: تحولات بزرگ قرن حاضر با کلیدواژه عصر شگفتی ها از سوی افکار عمومی به ویژه در غرب، شهرت گرفته است. این ایام که پس از واقعه پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد، با گذشت یک اربعین به نقطه اوج نبرد نزدیک شده است و تفکر مقاومت که برجسته و برگرفته از اسلام ناب است می رود تا سنگرهای کلیدی که نظام سلطه اشغال کرده است را آزاد کند.
کریمی قدوسی افزود: اگر ۱۰۰ گام برای آزادسازی قدس لازم بود تا برداشته شود، امروز ۸۰ گام از آن برداشته شده است. ۲۰ گام آخر نیز با سرعتی شتابان تر از ۴۰ سال گذشته برداشته خواهد شد و قدرت اسلام در ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری و اندیشه و ... تأثیر شگرفی در جهان برپا خواهد کرد و هندسه سیاسی مسائل بین الملل را تغییر خواهد داد که البته تاکنون نیز این تغییر اتفاق افتاده است.
وی ادامه داد: تمامی این موفقیت ها در گرو برخورداری از آن اندیشه ناب اسلامی است که حضرت امام (ره) با اتکاء به آن، بر روی موضوع فلسطین تأکید کردند. ایشان آرمان فلسطین را از یک آرمان ناسیونالیستی به آرمان تمامی مسلمانان و آزادگان تبدیل کردند. سرمایه ایشان چیزی جز ایمان و اخلاص در این مسیر نبود. همین مسیر را هم رهبر معظم انقلاب اسلامی طی کردند. خداوند متعال نیز قلوب همگان را با ایشان همراه کردند.
کریمی قدوسی ادامه داد: تفاوت مبارزات زمان کنونی با مبارزات گذشته این است که این مبارزات پیچیده است و فقط عرصه نبرد سخت را در بر نمی گیرد. دشمن به وسیله استراتژیست های زبده خود به دنبال سیطره بر ملت ها و دولت های آزاده و مسلمان است. جبهه مقابلِ نظام سرمایه داری و لیبرالیسم که فرزند نامشروعش رژیم صهیونیستی است، بزرگترین خطر و تهدید را افکار عمومی نشأت گرفته از تفکر توحیدی ابراهیم (ع) و انبیاء (ع) و امروز نیز مسلمانان، می داند.
وی ادامه داد: حضرت امام (ره) در بدو پیروزی انقلاب اسلامی، کلیدواژه ای را برای معرفی جبهه باطل معرفی کردند. این جبهه از خوف اثر کلیدواژه امام همچنان خواب خوشی ندارد. این کلیدواژه «شیطان بزرگ» است. البته کلیدواژه دیگری هم وجود دارد و آن «ریشه کنی غده سرطانی اسرائیل» است. آنها نیز ادبیاتی به نام تروریسم تعریف کردند. تروریسم ذاتش به همان نظام سرمایه داری باز می گردد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: این نظام سرمایه گذاری معتقد است، جهان دهکده ای است و او هم کدخدای دهکده است. یعنی اگر فرهنگی در دنیا خود را با این سیستم تنظیم نکند حق بقا و حیات ندارد. بنابراین، اوست که خالق تفکر تروریسم است که در پروتکل های مختلف، حذف رقباء و مخالفان را در دستور کار خود قرار داده اند.
وی ادامه داد: امروز سرویس های امنیتی دنیا همچون «إم آی ۶» و «إم آی ۵» در لندن که از سابقه دیرینه ای برخوردارند، در میان جامعه اطلاعاتی که استاد نفوذ در جهان هستند، مشهورند. ساختار نفوذ و تربیت چگونگی نفوذ توسط این سازمان ها طراحی می شود. در همین حال، دانشگاه های مشهوری هم هستند که بیش از ۳ هزار پژوهشگر اسلامی در آنها فعالیت می کنند و در خصوص نفوذ در کشورهای اسلامی تحقیق می کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از پروژههای جدید اینها که در تقابل با مقاومت با محوریت عاشوراست، پروژه ای است به نام «عاشوراء در لندن». این پروژه به دنبال آن است تا در مظهر قدرت اسلام که در مکتب تشیع دیده می شود، تغییرات ایجاد کرده و جای حسین (ع) و یزید زمان را عوض کند. ما آثار این مسأله را حتی در فتنه های داخلی کشور خود به ویژه در فتنه ۸۸ دیده ایم.
در همین زمینه کریمی قدوسی ادامه داد: شعاری که در فتنه ۸۸ می گفت «یا حسین میرحسین» در واقع نشأت گرفته از دانشگاه انگلیسی و اجرایی کردن پروژه «امام حسین (ع) و عاشوراء» در لندن است. همانطور که گفته شد، استاد نفوذ، انگلیسی ها هستند. اما کرسی استادی ترور در دست موساد است.
وی افزود: سازمان موساد در ترور، در دنیا حرف اول را می زند. این سازمان می تواند عماد مغنیهای را که در میان دوستان خود هم به عنوان یک شبح ظاهر می شود، شناسایی و ترور کند. در روشهای سازمان موساد، بحث ترور، حرف اول را می زند. در تهران هم دیدیم که این سازمان تا قلب تهران می آید و دانشمندان هسته ای را هدف قرار می دهد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته جمهوری اسلامی ایران هم هیچگاه دستش از سیلی زدن خالی نبوده است. جریان مقاومت الحمدلله در حال حاضر علیرغم وجود عناصر نفوذ، ترور، ناتوی فرهنگی و اقتصادی، به مقاومت ادامه می دهد. بیش از تعداد کسانی که توسط دشمن در تهران به شهادت رسیدند، جمهوری اسلامی به آنها در تل آویو، تلفات تحمیل کرد.
وی ادامه داد: ما می بینیم که تهدیدات شخصی همچون سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در نزد دشمن جدی گرفته می شود. امروز دیگر این تهدیدات به عنوان مصداق صداقت و راستگویی در سرزمین های اشغالی شناخته می شوند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علاوه براین، سرویس های دیگری هم هستند که در مسائل دیگر تخصص دارند. سرویس های آلمان در بحث اقتصادی و سرویس های فرانسوی در بحث فرهنگی صاحب نفوذ هستند. البته آنها در همه زمینه ها فعالیت دارند اما این برجستگیهای آنهاست.
وی همچنین تصریح کرد: در هر صورت، گسترش دهنده ترور در جهان و به ویژه در جهان اسلام به ایالات متحده آمریکا و فرزند نامشروعش رژیم صهیونیستی باز می گردد. اگر امام (ره) آمریکا را شیطان بزرگ خطاب می کند، آمریکا نیز جمهوری اسلامی ایران را تروریست می خواند. اما تروریست در کجا تربیت می شود؟ در خاستگاه غرب. در کدام دانشگاه مبادی ترور در جریان یک بحث بسیار فلسفی و دقیق، تعلیم داده می شود؟ در دانشگاه های غربی.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی می افزاید: اکنون شما اسامی برخی کنوانسیون های برخاسته از اراده غرب را می شنوید. به عنوان مثال کنوانسیون «CFT». این چه کنوانسیونی است؟ محتوای آن چیست؟ ماهیت آن چیست؟ ماهیت آن مبارزه با تروریسم (از ناحیه تعریف آمریکا و غرب) است. این کنوانسیون یک کنوانسیون کاملا فلسفی و ایدئولوژیک با کاربرد سیاسی و امنیتی است.
وی در همین راستا ادامه داد: این کنوانسیون در اتاق های فکر غربی ساخته و پرداخته شده است. هیچ کشوری هم برای پیوستن به این کنوانسیون حق شرط گذاشتن ندارد. اگر کشوری بخواهد بنا بر شرایط فرهنگی، قومی، سیاسی و ... خود شرطی تعیین کند نمی تواند در کنوانسیون مذکور عضو شود.
وی افزود: می گویند این کنوانسیون ماهیت ضد تروریستی دارد؟ تروریسم چیست؟ تروریسم، کلیدواژه مشمئز کننده و از لحاظ فرهنگی، مردود است. هرکسی هم که به کنوانسیون مذکور نپیوندد، سریعا به او انگ حمایت از تروریسم را می زنند. کشورهای غربی پس از برجام، غربی ها مبارزه با اشاعه سلاح های هسته ای را در «CFT» جای دادند و گفتند این بحث هم می تواند مصداق گسترش تروریسم باشد.
کریمی قدوسی اضافه کرد: آنها با این اقدام گفتند که به این ترتیب می توانیم با جای دادن مبارزه با اشاعه سلاح های هسته ای در «CFT» می توانیم تمامی ساختار هسته ای ایران را در هر زمان، مورد تهدید قرار دهیم. بنابراین، کنوانسیون مذکور دارای سه کارکرد مهم از جمله حوزه پولی و بانکی، تروریسم و اشاعه هسته ای، است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی می افزاید: زمانی که شما چنین کنوانسیونی را تصویب می کنید و رسما به عضویت آن در می آیید، صدها لیست از اشخاص در مقابل شما قرار می دهند و می گویند که اینها طبق فلان ماده «CFT» متهم و مجرم محسوب می شوند و حق هیچگونه مراوده با آنها را ندارید. این همان چیزی است که مایه نگرانی است.
وی ادامه داد: زمانی که آقای ظریف برای پاسخگویی به سؤالات نمایندگان به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی آمده بود، ما سؤالی پرسیدیم. ۲۲ پرونده علیه جمهوری اسلامی ایران در محاکم آمریکا، تشکیل شده است. این پرونده ها، سراسر جهان را در بر می گیرد. هر اتفاقی که افتاده آن را به جمهوری اسلامی ایران ربط داده اند. تمامی شاکیان در این ۲۲ پرونده بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار طلب خسارت از جمهوری اسلامی ایران کرده اند!
کریمی قدوسی افزود: در اینجا طبق «CFT» چه اتفاقی می افتد: در اینجا جمهوری اسلامی ایران متهم به حمایت از تروریسمی می شود که مظهرش در وزارت خزانه داری آمریکا، حزب الله است. بنابراین، کنوانسیون هایی از این دست، بخشی از نقشه غرب برای مبارزه با مقاومت است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این موضوع پیچیده تروریسم که خاستگاه اصلی اش غربی ها هستند، باید توسط سران غرب بدان پاسخ داده شود نه جمهوری اسلامی ایران. اگر بنایی بر مبارزه با شبکه پولی و بانکی تروریسم وجود دارد، امروز چندین هزار منافق در پاریس هستند که همگی آنها حساب بانکی و مراودات پولی دارند. سعودیها برای آنها پول می فرستند. این منافقان به سناتورهای آمریکایی رشوه می دهند.
وی ادامه داد: اگر بنای واقعی بر مبارزه با تروریسم و منابع پولی آنهاست، امروز می بایست اسامی مقامات سعودی و سناتورهای آمریکایی نیز توسط کنوانسیون «CFT» افشا می شُد. نه تنها برخورد نمی شود، بلکه سازمان های فرانسوی، منافقان را در پاریس جمع می کنند، به آنها خدمات لجستیکی ارائه می دهند و رسانه در اختیار آنها قرار می دهند. مبارزه با شبکه مالی تروریسم در اینجا، کجاست؟
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: داعش میلیون ها بشکه نفت را سرقت می کند؛ نه راه به دریا دارد و نه به آسمان. با وسیله نقلیه زمینی این بشکه های نفت را از مرزهای ترکیه به کشورهای اروپایی منتقل می کند. در مقابل دیدگان رهبران غربی، داعش این بشکه های نفت را به پالایشگاه های اروپای می فروشد و دلار و یورو دریافت می کند و پس از آن در سرزمین های عراق و شام، جنایت های تروریستی مرتکب می شود. تمامی این ها در مقابل دیدگان غرب اتفاق می افتد؟ مبارزه با شبکه مالی تروریسم در این مصداق، کجاست؟ صدها مورد مشابه همچون این مسأله در آمریکا و غرب وجود دارد.
کریمی قدوس اظهار داشت: زمانی که می بینند جمهوری اسلامی ایران شکست های سنگینی را به آنها تحمیل کرده است و دیگر راهی ندارند، سراغ تهران می آیند و می گویند به کنوانسیون های ما ملحق شوید تا وضعیت شما عادی شود. آقای ظریف هم در مجلس اعتراف کرد که نه خود و نه رئیس جمهور، تضمین نمی کنند که حتی با تصویب «CFT» مشکلات برطرف شود. خیلی عجیب است. عجیب تر آنکه مجلس نیز به این طرح رأی میدهد. نزدیک شدن آراء مخالفان و موافقان به دلیل سخنان ظریف هم بود.