ریسک بالای صحبت کردن با موبایل در خیابان
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خانه ملت ،با الکترونیکی شدن زندگی همه اطلاعات و کارهای روزانه در این وسیله ارتباطی تجمیع شده سرقت آن گاهی مواقع جبران پذیر نیست.
به گفته عزت الله یوسفیان ملا عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به خبرگزاری خانه ملت برخی از افراد در حال حاضر شغلشان در موبایل است و سرقت آن برگشت به زندگی عادی را برای آنها دشوار می کند.
یحیی کمالی پول عضو هیات رییسه کمیسیون حقوقی قضایی مجلس شورای اسلامی هم در این رابطه به خبرنگار خبرگزاری خانه ملت می گوید: این سرقت ها زنگ خطری را درجامعه به صدا در می آورد تا نهادهای امنیتی و انتظامی در حوزه کشف و تعقیب نگاه خودشان را عوض کنند تا سرقت موبایل از سرقت ساده و معمولی فراتر برود.
اما چرا دزدان موبایل اینقدر گستاخ و جسور شدند یکی از انتقادات به شرکت های مخابراتی است
عزت الله یوسفیان ملا می گوید: باید شرکت های ارائه دهنده خدمات مخابراتی وظیفه بیشتری را در این قبال بپذیرند و موقع سرقت موبایل مثلا رمزی را به مشتریان بدهند تا ظرف مدت کوتاهی با استفاده از آن موبایل سرقت شده برای سارق بلا استفاده شود.
سیر دادرسی در این زمینه هم طاقت فرساست و افراد در اکثر موارد از قید ادامه شکایت خود منصرف می شوند
یحیی کمالی پور عضو هیات رییسه کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی هم به این مساله اشاره دارد و می گوید: متاسفانه در اعلام گزارش های سرقت موبایل سخت گیری های زیادی وجود دارد مثلا از افراد سند و جلد پشت گوشی درخواست می شود که بسیاری نمی توانند آنها را تحویل دهند و نهایتا عطایش را به لقایش می بخشند.
همچنین یوسفیان ملا با اشاره به اطاله دادرسی در سرقت موبایل می گوید :باید شعبات مخصوصی برای سرقت موبایل در نظر گرفته شود تا به سرعت با اعلام شفاهی هم رسیدگی شروع شود.
شاید طرح ریجستری کردن موبایل که آغاز شده کار را برای دزدان موبایل سختتر کند ولی تا زمانی که مال خر هست دزد هم هست.
عزت الله یوسفیان ملا به خبرگزاری خانه ملت می گوید: امید این سارقان به مال خری است که در چند خیابان بالاتر حضور دارد و این گوشی را از سارق می خرد در حالی که متاسفانه برخورد درخوری با این مال خر نمی شود.
فعلا در خیلی از موارد لعن و نفرین صاحب موبایل تنها مجازات دزدان موبایل است.