فروشندگان مجازی چگونه کلاهبرداری میکنند؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، سرهنگ محمد اقبالی گفت: با گسترش فضای مجازی عدهای فرصت طلب در شبکههای اجتماعی و برخی سایتها اقدام به درج آگهیهای کاذب برای فروش اجناس خود با هدف کلاهبرداری از شهروندان میکنندکه پلیس فتا با همکاری دستگاه قضایی سایتهای متخلف را شناسایی و با آنها برخورد قانونی خواهد کرد.
وی اضافه کرد: این کلاهبرداران با فریب و انجام تبلیغات غیرواقعی سعی در ترغیب مشتریان خود دارند به همین دلیل شهروندان باید از فروشگاهای معتبر و دارای هویت خریداری کنند.
سرهنگ اقبالی افزود: برخی مواقع صاحبان فروشگاهها به صورت غیرمجاز اقدام به عرضه محصولات دست دوم و بی کیفیت کرده و کاربران را به سمت درگاههای جعلی سوق داده و مبادرت به سرقت اطلاعات بانکی و در نهایت اقدام به کلاهبرداری و برداشت غیرمجاز میکنند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین برخی ازاین افراد با اخذ بیعانه از کاربران و با رفتار متقلبانه اقدام به کلاهبرداری کرده و از تحویل سفارش مشتریان در فضای مجازی امتناع نموده و پس از واریز وجه توسط کاربران، اقدام به انسداد صفحه مجازی و یا قطع ارتباط تلفنی با کاربران مینمایند.
رئیس پلیس فتا استان البرز یادآورشد که فروش اجناس دست دوم و کالاهای بی کیفیت به جای محصولات اصلی از جمله شکایتهایی است که به پلیس فتا ارجاع میشود.
وی از شهروندان خواست از سایتهایی که دارای نماد الکترونیکی هستند اقدام به خرید کنند و در هنگام پرداخت وجه از uRL و درگاه اصلی اقدام به تراکنش نمایند.
وی تاکید کرد: از پرداخت بیعانه در هر شرایطی پرهیز و به میزان کافی در خصوص اصالت و کیفیت کالا تحقیق کنید و از خرید اجناس دست دوم در فضای مجازی پرهیز نمایید.