این علائم خبر از سر طان پوست می دهد
به گزارش بهداشت نیوز: به منظور حفظ سلامت بدن و پیشگیری از رشد باید علائم سرطان پوست را شناخت و در صورت عدم اطمینان در صورت مشاهده موارد شک برانگیز به پزشک مراجعه کرد.
آگاهی از بروز لکههای جدید پوستی یا تغییر در بدن میتواند تفاوت بین درمان سرطان پوست و گسترش سلولهای سرطانی شدید باشد.
در زیر علائم هشدار دهنده سرطان پوست ذکر شده که هرگز نباید آنها را نادیده بگیرید و با مشاهده آنها باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.
خالهای جدید یا متفاوت
در صورتی که خالهایی متفاوت یا جدید از سایر خالهای بدنتان مشاهده کردید نباید آن را نادیده بگیرید وبلافاصله به پزشک مراجعه کنید.
خطوط تیره در ناخن
بسیاری از مردم نمیدانند که سرطان پوست در هر نقطه از بدن از جمله ناخنهای انگشت دست و پا علائمی به جا میگذارد که یکی از آنها خطوط تیره بر روی ناخن هاست.
شاخی شدن پوست در اثر آفتاب (اکتینیک کراتوز)
التهاب شاخی لبمایعات پوستی کوچکی هستند که پوسته ریزی دارند و در اثر تماس طولانی با نور خورشید ایجاد میشوند و بیشتر در سر، گردن، دست ها ایجاد میشوند. ممکن است این ضایعات در نواحی دیگر بدن نیز ایجاد شوند. ممکن است اکتینیک کراتوز اولین نشانه های سرطان پوست باشند.
در لب ها ضایعات پوسته دار، خشکی پایدار لب یا ترک لب ممکن است بروز کنند. علائمیکه شیوع کمتری دارند شامل تورم لب، از بین رفتن مرز بین لب و پوست یا برجسته شدن خطوط لب هستند.
شاخک پوستی
شاخک پوستی به شکل یک برآمدگی مخروطی شکل است که از یک پایه قرمز رنگ در سطح پوست رو به خارج رشد میکند. ین ضایعات در سفیدپوستان مسنی که سابقه مواجهه زیاد با آفتاب را دارند دیده میشود.
مشکلات بینایی
این نشانهای از ملانوم چشم است که در آن نقطهها یا لکهایی بر روی پشت چشم شما ظاهر میشود.
جوشهای دائمی
سرطان پوست سلولی میتواند مانند یک جوش باشد که از بین نمیرود، زخمهایی که درد ندارند، پوسته پوسته شدنهای مکرر میتواند نشانههایی از سرطان پوست باشد.
زخم یا لک روی نقاط خاص بدن
بسیاری از مردم عادت دارند که یک پای خود را روی پای دیگرشان بیندازند دارای زخمهای خوش خیم هستند، اما همیشه باید برای ایمنی و پیشگیری از ابتلا به سرطان این زخمها مورد بررسی قرار گیرند.
تغییر رنگ دور اسکارها
اگر مشاهده کردید که اطراف اسکار زخم دچار تغییر رنگ شده بلافاصله به پزشک مراجعه کنید حتی اگر این زخم خوش خیم باشد.
نقاط تیره در محیط های مخاطی بدن
سرطان ملانوما در غشاهای مخاطی دهان، حفره بینی، ناحیه مقعد و دستگاه تولیدمثلی با ایجاد نقاط تیره بروز میکند.