کنوانسیون حمایت از ارقام جدید گیاهی (UPOV) مصداق نفوذ است!/ نباید تجربه NPT را تکرار کنیم!/NPT های خطرناکتر در راه استت!
به گزارش اقتصادنیوز در بخشی از این یادداشت ادعا شده است:از آنجا که الزام جمهوری اسلامی ایران به عضویت در کنوانسیونهای مختلف که هر یک اهداف خاصی را دنبال میکنند، یکی از محورهای اساسی توطئه آمریکا و غرب علیه نظام اسلامی است در ذیل این بار به بررسی سیاسی، امنیتی و اقتصادی کنوانسیون حمایت از ارقام جدید گیاهی (UPOV) که در قالب بذر و نهال امنیت کشاورزی کشور را هدف قرار داده است پرداخته میشود: اتحادیه جهانی حمایت از ارقام جدید گیاهی (UPOV)در سال ۱۹۶۱ تاسیس شد و تاکنون ۶۷ کشور جهان عضویت آن را پذیرفتهاند. این معاهده بعد از برگشت از شورای نگهبان، هماکنون در کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در دست بررسی و اقدام است.
در بخش دیگری از این نوشته آمده است:بر اساس مفاد این معاهده بذرهای بومی کشورها جای خود را به بذرهای یکبار مصرف اعلام شده از سوی این معاهده خواهد داد و به مرور بذرهای خود مصرفی (که استفاده مجدد از آنها در سال بعد ممکن است) منسوخ و بذرهای یکبار مصرف و برنامهریزی شده از سوی UPOV جایگزین آنها خواهد شد. با توجه به ناشناخته بودن ماهیت این بذرها و احتمال نفوذ هدفمند و برنامهریزی شده سرویسهای جاسوسی و بیوتروریستی در تولید و توزیع آنها، به هیچ وجه به مصلحت یک کشور اسلامی و انقلابی و ناهمسو با سیاستهای سلطهگرانه آمریکا، غرب و رژیم صهیونیستی، نخواهد بود که مواد غذایی و حیاتی کشور به اهداف پشت پرده این کنوانسیون پیوند زده شود!
کیهان در ادامه نوشت: بدون شک ایران اسلامی که خار چشم استکبار جهانی است هرگز نباید پا به میدان بازی توطئهگران و دلالان بینالمللی بگذارد که درصددند با سیطره کامل بر بذر و نهال کشورهای ناهمسو، رگ حیاتی و معیشتی این کشورها را بهدست گرفته و آنها را ناگزیر از وابستگی به سیاستهای استعماری خود کند.اینکه بعد از گذشت ۵۷ سال از تأسیس این معاهده اخیرا برخی به فکر عضویت ایران در آن افتادهاند، جای تعجب و تامل دارد، بدون شک با تصویب این معاهده سود هنگفتی به جیب شرکتهای پرقدرت واردکننده بذر و نهال در کشور خواهد رفت!
در بخشی دیگر از این نوشته تصریح شده است:دون شک معاهدات بینالمللی در چارچوب سیاستهای قدرتهای سلطهگر به طریقی طراحی میشوند که دربرگیرنده سیاستهای سلطهگرانه آنها بر دیگر کشورها باشد و برهمین اساس NPT برای کنترل فعالیتهای هستهای کشورها، FATF برای نظارت بر فعالیتهای مالی و اقتصادی کشورها، MTCR برای کنترل رژیم فناوری موشکی کشورها، معاهده اقلیمی پاریس برای نظارت بر صنایع متکی بر نفت و گاز کشورها و معاهده حمایت از ارقام گیاهی (UPOV) برای نظارت و کنترل بر حوزه کشاورزی کشورها و....تاسیس شدهاند و برهمین اساس عضویت جمهوری اسلامی ایران در این معاهدات در تضاد با منافع ملی و مبارزه با سلطهگری و سلطهپذیری است که در اصل ۴۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مورد تاکید قرار گرفته است. بدون شک اگر جمهوری اسلامی ایران عضویت در NPT را نمیپذیرفت با این حجم از توطئه به بهانه نقض NPT مواجه نمیشد. عضویت در کنوانسیونهای مهم بینالمللی قبل از آنکه دربرگیرنده منافع دیگر کشورها باشد، تامینکننده منافع پایهگذاران اصلی آن خواهد بود و قدرتهای جهانی بر همین اساس اقدام به تاسیس کنوانسیونهای مختلف میکنند تا با اتکاء به آنها در رفتاری دوگانه بهطور هدفمند منافع کشورهای ناهمسو را در جهت تسلط برآنها هدف قرار دهند!
کیهان در پایان ادعا کرد:مقرر بود با عضویت در NPT کشورهای «دارا»، فناوری صلحآمیز هستهای را در اختیار کشورهای «نادار» قرار دهند، ولی این عضویت تاکنون جز تحریم، تهدید و توطئه، حاصلی برای جمهوری اسلامی ایران در پی نداشته است. بر این اساس این احتمال نیز وجود دارد که در برخوردی تبعیضآمیز و استثنایی، با عضویت در معاهده حمایت از ارقام گیاهی (UPOV) همان بلایی که NPT بر سر کشور در آورد این بار در معاهدهای از جنس «بذر حیات» بر کشور تحمیل شود! اگر قرار باشد که جمهوری اسلامی ایران بنا بر مصلحت، و با هدف گرفتن بهانه از دشمن به عضویت معاهداتی درآید که مورد سوءاستفاده دشمن قرار میگیرد، بدون شک در حصار فتنههای برنامهریزی شده دشمن گرفتار خواهد شد وNPTهای خطرناکتری سر راه آینده این ملت قرار خواهد گرفت! ..