کمبود روحانی در مدارس البرز

کدخبر: ۲۶۱۴۱۲
مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز گفت: در استان البرز برنامه نماز جماعت در تمام شیفت های صبحگاهی مدارس گنجانیده شده است که در برخی مدارس به علت کمبود روحانی، نماز جماعت توسط مربیان پرورشی، مدیران و فرهنگیان بازنشسته مورد تایید ستاد برگزار می شود.

به گزارش خبرآنلاین؛ حجت الاسلام والمسلمین سید اکبر موسوی  با اشاره به اینکه ستاد اقامه نماز یک نهاد غیر دولتی، غیرانتفاعی و بین المللی است، افزود: این ستاد زیر نظر دفتر مقام معظم رهبری (مدظلله العالی) و در سال ۱۳۶۹ تأسیس گردیده است.

به گفته وی دفاتر ستاد اقامه نماز در مراکز استان‌های کشور و ۳۲۰ شهرستان،‌ وظیفه ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز را عهده‌دار می‌باشند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز تصریح کرد: تاکنون بیست و هفت اجلاس سالانه نماز با موضوعات وعناوین مرتبط نظیر”نماز و خانواده”، “نماز و رسالت دانشگاه” با مشارکت دستگاه های مختلف اجرایی مرتبط، نظیر وزارت آموزش‌وپرورش، وزارت علوم تحقیقات و فناوری و… انجام گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی با بیان اینکه اجلاس سراسری نماز هر سال در یک استان با حضور رییس جمهور، رییس قوه قضاییه یا رییس مجلس و چند وزیر برگزار می شود، یادآور شد: دوره بیست و پنجمین آن در استان البرز برگزار شد.

وی اضافه کرد: وظایف ستاد اقامه نماز استان البرز و دیگر استان ها، نظارت و ترویج فرهنگ نماز در مدارس ، ادارات، کارخانجات و نمازخانه های بین راهی است.

مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز خاطرنشان کرد: در استان البرز برنامه نماز جماعت در تمام شیفت های صبحگاهی مدارس گنجانیده شده است که در برخی مدارس به علت کمبود روحانی، نماز جماعت توسط مربیان پرورشی، مدیران و فرهنگیان بازنشسته مورد تایید ستاد برگزار می شود.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی با اشاره به اینکه تمام ادرات استان نمازخانه مستقل دارند که امام جماعت آنها روحانی هستند، عنوان کرد: در بیش از ۸۰ درصد ادارات شهرستانی استان البرز شرایط این گونه است به غیر از شهرستان طالقان که به علت کمبود روحانی، گاهی اوقات در مساجد نماز جماعت برگزار نمی شود.

به گفته وی در تمام جاده های استان، مساجد و نمازخانه های سرراهی به اندازه نیاز وجود دارد که به امکانات سرمایشی و گرمایشی مجهز هستند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز با بیان اینکه هر سال حجت الاسلام والمسلمین قرائتی یک تفاهم نامه برای ترویج فرهنگ نماز با ستاد وزارت خانه ها منعقد می کند، افزود: ستاد اقامه نماز وزارت خانه ها برنامه هایی را برای توسعه فرهنگ نماز پیشنهاد می دهند که با تصویب نماینده رییس جمهور و وزیران در سطح ادارات کل کشور اجرا می شود.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی گفت: برای اجرای درست این برنامه ها در ادرات یک تیم ۷ نفره نظارت ارزشیابی وجود دارد که پس از بررسی مستندات به هر اداره امتیاز داشته می شود که به رتبه های برتر در اجلاس سراسری کشوری و استانی از آنها تقدیر به عمل می آید.

وی اظهار کرد: برای دانش آموزان و معلمین در سطح های مختلف تحصیلی؛ برنامه های آموزشی و تربیتی در حوزه فرهنگ نماز با حضور اساتید متخصص در این زمینه برگزار می شود که به دلیل اهمیت آن ، دوره های آموزشی ضمن خدمت را از مربیان مهدکودک ها شروع کرده ایم.

مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز بیان داشت: برای ترویج فرهنگ نماز دوره های آموزشی را برای پرستاران، زندانیان، اصناف و بازاریان و بانوان شاغل در ادارات استان برگزار کرده ایم.

 حجت الاسلام والمسلمین موسوی اظهار داشت: امسال ستاد اقامه نماز استان یک طرحی را به ستاد اقامه نماز کل کشور پیشنهاد داد که مسابقه سراسری سرود نماز در مهدکودک های اجرا شود و در طی یک ماه استقبال بی نظیری از این شد به طوری که در حال حاضر حدود ۲۵۰۰ فیلم برای ستاد ارسال شده است ضمناً فیلم های برگزیده این مسابقه در شبکه پویا پخش خواهد شد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز علل عدم استقبال قشر جوان از نماز جماعت را تهاجم فرهنگی در فضای مجازی دانست و گفت: والدین باید با تربیت درست اعتقادات فرزندان را محکم کنند زیرا  نماز با اخلاص باعث جلوگیری و کاهش آسیب های اجتماعی از جمله بزهکاری، دزدی، فساد اجتماعی و ... می شود. 

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید