این چانه ها نیازمند جراحی هستند

کدخبر: ۲۶۲۰۰۶
اقتصادنیوز: این روزها شاهد بالا رفتن آمار جراحی بینی هستیم و متأسفانه آمار جراحی پروتز چانه نیز افزایش داشته است. ولی آیا جراحی چانه نیاز است؟ چه زمانی باید چانه را جراحی کرد؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از نمناک؛ این روزها با وجود جراحی های زیبایی مانند  جراحی بینی  و گونه می توان برای تغییر چهره و نزدیک شدن به چهره ایده آل اقدام کرد. حالا در این گیرو دار علاوه بر این جراحی های رایج جراحی های دیگری هستند  که می توانند در این فهرست جای بگیرند و چه بسا پرطرفدار هم باشند. جراحی چان برای زیبایی فک یکی از همین انواع است.
هماهنگی و تناسب اجزای صورت در زیبایی آن نقش مهمی دارد. تناسب چانه تاثیر مهمی در ظاهر صورت بخصوص در نمای نیم رخ و سه ربع دارد. یک چانه کوچک می تواند باعث برجسته تر به نظر رسیدن بینی شود. اغلب کسانی که چانه آنها عقب است و پزشک به آنها پیشنهاد عمل جراحی جلو آوردن چانه را می دهد، معمولا از این عیب خود آگاه نبوده و به دلیل دیگری به جراح  زیبایی صورت  مراجعه کرده اند. به عملی که در آن شکل چانه اصلاح می شود، منتوپلاستی گفته می شود.
اگر این روزها زیادی مقابل آینه ایستاده اید و اتفاقا به این نتیجه رسیده اید که فک شما بیش از حد در چهره تان فرصت مانور دادن پیدا کرده و دست بر قضا اجازه خودنمایی از سایر اعضای صورت را از آنها سلب کرده است، پس اصلا بعید نیست برای حل و فصل ماجرا فکر  جراحی زیبایی  فک هم به ذهن​تان خطور کند. اما بهتر است قبل از اینکه برای جراحی اقدامی کنید یا تصمیمی بگیرید از همه انواع و البته همه ماجرهای آن سر در بیاورید و بعد تصمیم بگیرید.جراحی چانه
اما در این میان برخی از افراد از روی  وسواس  به زیبایی اقدام به  جراحی چانه  می کنند که ممکن است پیامدهای خوبی برای آنها نداشته باشد. این قسمت به ضرورت یا عدم ضرورت جراحی پروتز چانه می پردازیم.

افرادی که نیازمند جراحی پروتز چانه هستند

جراحی پروتز چانه از نظر درمانی برای کسانی انجام می شود که چانه عقب رفته ای دارند و بعد از این عمل، ابعاد اجزای صورتشان هماهنگ تر می شود. اولین قدم ما بررسی زوایای فکی و وضعیت قرارگیری دندان های بالا و پایین روی هم است. مثلا اگر دندان های فک پایین خیلی عقب تر از دندان های فک بالا باشد، جراحی پروتز چانه تاثیری روی وضعیت بیمار ندارد. اگر زاویه های مورد نظر ما در ناحیه فک مشکلی نداشتند، می توانیم کوچکی چانه را با روش های جایگذاری پروتز بر چانه بیمار جبران کنیم.

سن مناسب برای جراحی  ایمپلنت  چانه

بیمار کاندید جراحی ایمپلنت چانه باید رشد فکی کاملی داشته و به مرحله تثبیت وضعیت فکی رسیده باشد. حال اگر بیمار میانسال است و با توجه به اطلاع رسانی های گسترده امروزی به این جراحی علاقه مند شده اما نمی داند که از نظر سنی کاندید مناسبی هست یا خیر باید بگویم که ما جراحان برای این جراحی حد بالای سنی را نمی بینیم اما دقت می کنیم که بیمار در وضعیت مناسبی تصمیم به این جراحی گرفته و همسر او هم نسبت به این تصمیم راضی باشد.

دلیل افزایش جراحی چانه در جامعه

عمده ترین علت را می توان در تغییر ارزش های مورد توجه برخی افراد جامعه دانست. برخی مردم، این روزها تاییدشدن و مورد توجه قرار گرفتن را در داشتن چهره مد روز می دانند که ریشه یابی و تحلیل آن در این گفت وگو نمی گنجد. فرم دادن به اجزای بدن، علم تخصصی و تجربه لازم دارد و جراح باید بتواند ضمن ایجاد شکلی مناسب، سلامت اعصاب و دیگر بافت های ناحیه را حفظ کند.
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید