ده باور نادرست در نگهداری باتری تلفن همراه
به گزارش اقتصاد نیوز، نگهداری از بخشهای مختلف تلفنهمراه برای بهبود عملکرد آن مسئله مهمی است. استفاده مکرر ما از تلفنهمراه باعث تضعیف قطعات مختلف آن میشود. برای افزایش طول عمر این وسیله نیاز به دقت بیشتر در نگهداری از آن داریم. در میان قطعات مختلف تلفنهمراه، باتری و صفحه نمایشگر مهمترین هستند.
باتری تلفنهمراه یکی از مهمترین بخشهای آن است و قلب آن محسوب میشود. بدون باتری تلفنهمراه قادر به انجام هیچ کاری نیست، در نتیجه نگهداری این قسمت بسیار مهم است. روشهای مختلفی برای نگهداری باتری وجود دارد، اما همه این روشها علمی و کاربردی نیستند حتی انجام بعضی از آنان موجب تضعیف باتری تلفنهمراه شما میشود. در ادامه چند مورد از این باورهای نادرست را بررسی میکنیم.
۱- فول شارژ کردن تلفنهمراه برای اولین استفاده:
بسیاری از مردم بر این باورند که هنگامی که تلفنهمراه خود را خریداری میکنند، برای اولین استفاده از آن باید شارژ آن را به ۱۰۰ درصد برسانند. این باور غلط حتی بعضی وقتها از جانب فروشنده موبایل هم به خریدار منتقل میشود. مقدار شارژ تلفنهمراه در هنگام خریداری بین ۴۰ تا ۸۰ درصد است که بهترین مقدار شارژ برای تلفن همراه است به همین دلیل شرکت سازنده خود همهی تلفنهای همراه را به همین مقدار شارژ میکند.
۲-استفاده نکردن از تلفنهمراه هنگام شارژ شدن:
باور بعضیها این است هنگامی که تلفنهمراه در حال شارژ شدن است نباید از آن استفاده کرد، زیرا باعث خرابی باتری میشود. این باور غلط است. تنها اثری که این کار بر باتری شما میگذارد دیرتر شارژ شدن آن است.
۳- استفاده از شارژر تلفنهمراههای دیگر به باتری تلفنهمراه شما آسیب میزند:
افرادی که به این موضوع باور دارند فکر میکنند به علت متفاوت بودن آداپتورها به باتری فشار میآید اما این یک باور اشتباه است و باتری لیتیموی تلفنهمراه آسیب نخواهد دید، البته اگر شارژر سالم باشد.
۴-ریبوت کردن به باتری تلفنهمراه فشار میآورد:
خراب شدن باتری پس از استفاده نشدن به مدت زیاد امری طبیعی است اما اینکه ریبوت کردن گوشی تلفنهمراه به باتری شما صدمه بزند یک باور غلطی است. حتی در بعضی از تلفنهای همراه این کار میتواند باعث بهبود عملکرد باتری شود.
۵- برای قویتر شدن باتری آن را تمرین بدهید:
بعضی از افراد معتقدند اگر درصد باتری گوشی خود را در یک بازه خاص نگه دارند، باتری بیشتر روی این درصد میماند. واضح است که باتریها از تکنولوژی هوشمصنوعی برای به خاطر سپردن الگوریتم مصرف شما استفاده نمیکنند!
۶-در شارژ بودن تلفنهمراه از شب تا صبح، به باتری فشار میآورد:
این یکی از رایجترین باورهای غلط مردم است. تلفنهای هوشمند به قدری پیشرفت کردهاند که به صورت خودکار پس از شارژ کامل، دیگر اجازه شارژ اضافی ندهند.
۷-برای عملکرد بهتر باتری آن را در فریزر بگذارید:
این باور غلط دقیقاً برعکس عمل میکند، زیرا باتریهای تلفنهمراه به سرمای و گرمای زیاد، بسیار حساس هستند و این کار باعث خرابی آنها میشود.
۸- استفاده از نرمافزارهای مدیریت شارژ تلفنهمراه:
به دلیل اینکه این نرمافزارها خود همیشه در تلفنهمراه شما فعال هستند، شارژ باتری شما را مصرف میکنند. تمام مواردی که تلفنهمراه شما برای عملکرد بهتر نیاز دارد توسط خود آن انجام میشود.
۹- خاموش کردن بلوتوث، جی پی اس و وای فای برای جلوگیری از کم شدن شارژ باتری:
این موارد فقط در هنگامی از شارژ تلفنهمراه شما استفاده میکنند که در حال کار کردن باشند و صرفا روشن بودن آنان موجب کم شدن شارژ شما نمیشود. جالب است بدانید که دیتای تلفنهمراه از وایفای بیشتر شارژ مصرف میکند.
۱۰- دمای باتری گوشی مهم نیست:
دمای بسیار پایین یا بسیار بالا به باتری فشار میآورد و موجب صدمه دیدن آن میشود. به همین دلیل باید همیشه سعی داشته باشید دمای باتری را در یک درجه ثابت نگهدارید.
با انجام ندادن این باورهای نادرست، عملکرد باتری خود را بهتر میکنید.